Happy Birthday Adik!

by - November 03, 2008


Adik ku yang muka manis

3 November. Hari ni birthday adik aku. Tapi aku dapat rasakan yang dia sedikit terkilan dengan aku sebab aku lupa nak wish birthday dia. Bila dia mesej kat aku, baru la aku sedar yang rupa-rupanya hari ni birthday dia. Huhu. Kesian adik aku. Akak sendiri pun boleh terlupa birthday dia. Haih. 

Aku dah set dah kat hp tapi tak tahu la kenapa tak berbunyi plak alarm tu. Hm..maybe aku tak perasan kot sebab busy sangat..maklumlah..ni kan study week.

I'm so sorry my beloved younger brother. Happy birthday! May Allah bless you. Wish you good luck dunia and akhirat. 

Ok bye!

You May Also Like

0 7 Comments