Kolej Perdana UTM Skudai

Ini lah dia view Kolej Perdana (KP) pada waktu malam. Cantik sebenarnya. Tapi gambar nampak tak jelas sebab aku tak pakai DSLR. Sobs~ KP adalah satu-satunya tempat tinggal aku di UTM.
Kalau ada student dari Kolej lain nak tukar kolej masuk KP, diorang kena interview dulu sebab KP ni famous dengan aktiviti luar. Mostly yang duduk kat KP semuanya aktif bersukan. KP siap ada Experd Team sendiri lagi. Experd Team ni ditubuhkan khas untuk aktiviti mendaki gunung. Dan aku adalah salah seorang ahli Experd Team. Hihi.

Ok bye!


Happy Birthday Adik!


Adik ku yang muka manis

3 November. Hari ni birthday adik aku. Tapi aku dapat rasakan yang dia sedikit terkilan dengan aku sebab aku lupa nak wish birthday dia. Bila dia mesej kat aku, baru la aku sedar yang rupa-rupanya hari ni birthday dia. Huhu. Kesian adik aku. Akak sendiri pun boleh terlupa birthday dia. Haih. 

Aku dah set dah kat hp tapi tak tahu la kenapa tak berbunyi plak alarm tu. Hm..maybe aku tak perasan kot sebab busy sangat..maklumlah..ni kan study week.

I'm so sorry my beloved younger brother. Happy birthday! May Allah bless you. Wish you good luck dunia and akhirat. 

Ok bye!

up