Kena Belajar Sendiri

by - February 20, 2009

Yuhuuu..hm..actually hari ni aku rasa agak geram sebab tak dapat nak berterus-terang dengan salah seorang lecturer ni. Tiba-tiba mood dia okay plak hari ni sebab section kami dapat result test 1 yang agak memberangsangkan la kalau nak dibandingkan dengan section lagi 1 yang lecturer tu ajar.

Tapi tu la..aku dapat result macam tu pun sebab belajar sendiri je. Memang la orang cakap kalau kat U kena belajar sendiri jugak but still kita kena paham jugak apa yang lecturer tu ajar.

Masalah aku sekarang ni sebab tak paham apa yang lecturer tu ajar. Bukan aku seorang je yang tak paham. Boleh kata 1 kelas tak paham. So pathetic! Nak tukar section dah terlambat la plak. Huhu.

Lecturer tu selalu cakap section kami ni world class student. I hope so sir. -.-

You May Also Like

2 7 Comments

  1. ala, zai..
    agak ar..
    aku takot ar..
    untuk module2 yg depan2 lg..
    cm tak sanggup la plak..
    hurm..
    nk ckp ngn dye apa..?
    "sy tak phm pon apa sir ajar"...?

    ReplyDelete
  2. 2 r psl..
    ak pn tkut dow..
    hm..
    pe kate kte trime je dlu..
    t klu de pape xphm,
    kte tny r prof mazleena..
    pas2 kte wt stdy grup..
    mcm ari 2..
    insyaAllah..
    boley pny..

    ReplyDelete