PC Fair 2009

by - April 12, 2009

hm..disebabkan kebosanan tahap gaban, aku dan member2 yang lain keluar pergi pc fair..aku dah plan apa barang2 yang aku nak beli kat sana nanti..
antaranya......

aku beli antivirus kaspersky ni kongsi 3 org..sebab untuk 3 user..rm90 je..kira murah la tu kan..

aku beli flash drive ni sebab ia comel..hehe..4GB rm30 je..

ha..ni la laptop skin aku..rm13 je..disebabkan aku minat liverpool, so laptop skin pun aku beli yang liverpool gak la..hehe..lagipun aku suka warna dia..merah hitam..my favorite color..wiwiwi

ni cooler laptop yang aku beli..tak mahal..murah je..rm17

ni pula keyboard protective film..supaya aku punya keyboard tak dicemari dengan benda2 yang tak sepatutnya..huhuhu..harganya rm5 je.. 

You May Also Like

4 7 Comments

  1. banyak betul beli brg kalo time busan tahap gaban ek??..hehe

    ReplyDelete
  2. shopping adlh slh 1 xtvt yg sy ske wt ble da bosan thp gaban..
    hahahaha..

    ReplyDelete
  3. weh kamu...shre ngn spa antivirus tu?
    klo ada kosong nk join...
    blh?

    ReplyDelete
  4. ala muahahaha..
    ko lmbt r..
    smlm dyh da dtg blik ak..
    dy kate dy nk share..
    sori ek..
    huhuhuhu..

    ReplyDelete