Rindu Keluargaku



Hari ini aku tak tahu nak buat apa. Lepas je convert pdf file to word, aku dah takde kerja nak buat. Lalu aku pun pegang hp dan baca balik mesej-mesej yang ada dalam tu. Bila aku baca mesej yang dihantar from my mom, tiba-tiba air mata aku mengalir laju. Aku jadi sebak bila baca mesej ibuku.

1) Ayah aku beli apam balik kecil favorite aku. Ayah ingat aku ada kat rumah. Padahal aku dah balik utm.
2) Selalunya bila aku balik rumah, aku akan tidur dengan adik aku. Tapi bila aku dah balik utm, adik aku tidur sorang dan mengigau panggil nama aku.

Aku jadi sebak bila baca mesej tu. Even tulis entry ni pun air mata aku mengalir. Aku rindu sangat dekat family aku. Rasa macam nak balik rumah sekarang juga! Huhuhuhuhuhuhu~ :'(


4 comments:

  1. hurm..
    nk wat cm na..
    kita dahulukan harapan ayah mak dulu..blaja..
    nti dah hbis..kita balik la..
    hehehe
    jgn sedey~

    ReplyDelete
  2. enon->
    hm..btul 2..tp rindu sgt2 kt fmly skang ni..
    huhu..=(

    ReplyDelete
  3. sbo2...
    ko bkn lme sgt pn..
    ak ni..
    lg 3thun 1sem dan 12mggu lg kt u ni..

    ReplyDelete
  4. orang2->
    ala..
    ko laki xpe r..
    ak ni pmpn..
    ank mnje lg..
    ooopppsss!!!!!ank mnje ke???hahahaha..

    ReplyDelete


up