Cadbury Black Forest


Wahhh..hari ini aku dapat Cadbury Black Forest dari seorang kawan yang bernama Shamil atau lebih dikenali dengan panggilan Shrek. Hehehe~
Actually semalam after balik dari kelas Mandarin, aku singgah cafe jap. Tiba-tiba ternampak Shrek kat cafe tu. Dia tengah ada group discussion. Aku pun borak-borak la kejap dengan dia. Then dia kata nak pergi Azah kejap. (Azah tu kedai yang dekat dengan kolej kami yang dibuka 24jam.) Aku pun saja je la pau dia Cadbury. Tak sangka plak dia betul-betul belikan aku Cadbury. Hahaha~ Rezeki jangan ditolak kan. Heeee~
Thanks Shrek sebab belanja Cadbury ni. ^_^




0 7 Comments:

Post a Comment


up