Tabiat Selepas Bangun Dari Tidur

Hmm...agak-agak apa tabiat aku after bangun dari tidur ya?
Cuba tengok gambar tu. Mesti dapat jawapannya kan? Hihihi~
Dengan muka yang blur-blur baru bangun tidur..terus ambil 1 bar cadbury dan snap my picture using webcam..haha..lol~
Bosan di waktu pagi..tak tahu nak buat apa..dan tiba-tiba rasa macam nak post something kat blog. Hihihi~
Nak kutuk ke? Kutuk la..ada aku kesah? Hahaha~.
Ini blog aku..so suka hati aku la nak post apa pun kan..lalala~
Ok sekarang time for me to eat my favorite chocolate!! Yay!! ^_^
Firstly kena la patahkan satu row dulu cadbury tu kan supaya senang nak makan. Hahaha~ 

Dan....baru la kita nggggaaaap!!! Hahaha~
Perghhhhh.....nikmat gila seyh....
Oh lupa nak bagitahu yang aku dah gosok gigi before makan coklat ni taw. Sila take note okay. Hahaha~
Jangan fikir aku makan tanpa gosok gigi plak..zzzzz~
Ok la..nak habiskan 1 bar coklat ni..daaaa..^_^

10 comments:

  1. amboi pagi2 makan coklat sdp tu.. huhu

    ReplyDelete
  2. >>kasawari
    besh2!! pagi2 mkn cadbury..
    nyum2!! ^_^

    ReplyDelete
  3. >>meo188
    coklat 2 mmg manis..
    hihi ^_^

    ReplyDelete
  4. >>green
    weh, nk ke?
    nk dtg blik ak..
    ak save utk ko..
    keh3..

    ReplyDelete
  5. weh!mkn sorg xajak..
    tp yg aku taleh bla aku leh tau ip address sndiri...kuar da network ko nih..adeh

    ReplyDelete
  6. seb bek da gosok gigi sis!
    hahhahah

    ReplyDelete
  7. >>ketupat
    weh, klu nk dtg blik ak r..
    ade lg sbnrnye..
    haha..
    kte kne apply pe yg miss marina ajr..
    (de plak miss ajr ltk dlm blog)
    keh3..

    ReplyDelete
  8. >>wagonbiru
    sis xkn lpe nk gosok gg dlu..
    hehehe..

    ReplyDelete


up