uninstall ym + skype


ak n nik


nor n ak


ak n ac

ari ni ak telah m'catat sej dlm hdpku yg mn xpnh t'catat pn slm ni
hahaha
ak da uninstall ym n skype!!!!
pergh..cm xcye je gua wt cm 2..
ngeh3..
ntah np tbe2 ak rs cm nk uninstall bnda alah 2
tp ak hrp ak dpt thn r ngn sume godaan yg ley wtN ak nk install lik bnda alah 2
huhuhu..
tp td c amin wt conference ngn bdk2 ni
so ak pn menyibuk la kt dlm conf 2 gne ac pny skype sbb ms 2 ac xgne skype dy..
then ak bgtau amin yg ak da uninstall ym n skype
then amin ckp "bgsla..t delete r fs skali"
pergh...amin ni xde keje len slain nk nganjing ak je tau
huhuhu..
tp xpe..even ym n skype da xjd medium ak utk beramah mesra ngn mereka yg t'syg
ak tetap syg mereka n always keep in sentuh guys!!
wiwiwi =)

amukan meiowww!!!


pandangan kucing yg agak marah pd fadh..
hahaha..


fadh dlm trauma..
hahaha..

b4 ak cte, ak nk gelak dlu..
hahahahahaha..
ok2..skang ley cte..
hehe

smlm ak,fadh,ac,nor,nik,shrek n ajim mkn kt makjah after kls c++..
ktorg amk port kt blkg sbb sng sk8 mkn rmi2 1 meja..
ak nk cte 1 p'kr je sbnrnye..
ttg amukan kucing yg marahN fadh
hahaha..
fadh nk amk tisu dlm beg ak,
then dy x nmpk de kucing kt bwh meja 2..
tbe2 kucing 2 m'jerit..
pe lg..fadh pn turut m'jerit..
hahaha..myb dy t'pijak ekor kucing 2 kot..
sbb 2 kucing 2 mrh..
hahahaha..
cian kucing 2..huhuhu..

tdow yg matiey..

lalala..
wawawawawawa..
smlm ak tdo dr kul 9pm-7am..
lm x???
huhuhu..
bkn ak xnk bgn..
tp ak xsedar pape pn..
ak igt nk tdo jap je sbb time 2 ak rs pening kpale..
ak da set jam kul 11pm nk bgn..
tp mlgnye ak lgsg xdgr bunyi pape..
mbr2 ak kua msk blik pn ak xsdr..
laptop pn ak x shutdown..
huhu..
sedar2 je..
tgk jam da kul 7am..
pergh! t'kejut ak..
hoho..
tgk laptop lak,
b'lambak gle msg kt ym n skype..
sorry beb!!
gua tdow mati smlm..
huhuhu..

moral of da story,
jgn tdow awl..
hehehehe..

Lepak Bersama Gegirl


~Elyn, Ac, Dayah, Eza, Syaza~


Aku dan Dayah

Seronok bila dapat lepak dengan gegirl ni. Dapat release stress sikit. Tempat biasa kami lepak di JJ la. Hehe. Kita enjoy! ^_^

IKO Oat Calcium


Biskut IKO Oat Calcium


Biskut..biskut..biskut..Haaaa..ini la biskut kegemaranku sebenarnya..
Biskut IKO Oat Calcium. Biskut ini ada macam-macam perisa. Tapi jenis yang ni yang paling aku suka makan sebab rasa dia sedap! Hehehe.. Tak percaya? Cubalah rasa! ^_^


Kena Belajar Sendiri

Yuhuuu..hm..actually hari ni aku rasa agak geram sebab tak dapat nak berterus-terang dengan salah seorang lecturer ni. Tiba-tiba mood dia okay plak hari ni sebab section kami dapat result test 1 yang agak memberangsangkan la kalau nak dibandingkan dengan section lagi 1 yang lecturer tu ajar.

Tapi tu la..aku dapat result macam tu pun sebab belajar sendiri je. Memang la orang cakap kalau kat U kena belajar sendiri jugak but still kita kena paham jugak apa yang lecturer tu ajar.

Masalah aku sekarang ni sebab tak paham apa yang lecturer tu ajar. Bukan aku seorang je yang tak paham. Boleh kata 1 kelas tak paham. So pathetic! Nak tukar section dah terlambat la plak. Huhu.

Lecturer tu selalu cakap section kami ni world class student. I hope so sir. -.-

Menguji Tahap Kedegilan Rambut

Yuhuuu..hari ni aku nak cakap pasal rambut aku. Aku sedih sebab separuh rambut kat kepala ni dah jadi curl! Sobs~ Ini semua sebab member aku punya pasal la ni. Sebabnya dia nak uji setakat mana tahap kedegilan rambut aku tu. So dia pun mendandan rambut aku dengan sesuka hatinya. Tapi separuh je la. Bukan satu kepala. Lagi separuh dibiarkan sahaja sebab nak tengok perbezaannya nanti.

Rambutku dibiarkan berdandan selama lebih kurang 13 jam. So bila balik dari kelas je, aku pun suruh dia buka balik semua ikatan-ikatan yang ada kat rambut aku tu. Hasilnya? Perghhhhh~ Curl dia macam tak payah susah-susah nak buat kat salun. Serious curl tu nampak cantik. Haha. Tapi please la. AKu tak tergoda dengan rambut curl. Aku tetap sayangkan rambut lurus ku. Hihi.

Rambut curl tu dapat bertahan selama beberapa jam je. Lepas tu jadi straight balik. Memang terserlah la kedegilannya di situ. Haha.

Ok bye!

Adab Ketika Hendak Tidur

Sebelum tidur eloklah berwudhuk.
Kibaskan alas tempat tidur sebanyak 3x
Setiap kali kibas, baca "La haula wala Kuwwata Illa Billa Hil 'Aliyyil 'Azim".
Baca Al-Fatihah 1x dan Ayat Kursy 1x
Baca Surah 3 Qul (Al-Kafirun, Al-Falaq, An-Nas) 3x
Lepas baca surah tu semua, buat isyarat berludah ke tapak tangan, lepas tu usap ke seluruh tubuh badan kecuali kemaluan dan tapak kaki.
Baca Surah Al-Ikhlas jugak.
Baring di atas rusuk kanan di mana menghadap kiblat.
Baca doa tidur.
Lepas bangun dari tidur, baca doa jugak.

Adab Beristinjak

Tutup kepala sebelum masuk toilet
Jangan lupa baca doa
Dah keluar toilet pun jangan lupa baca doa
Cuci kemaluan dengan air
Jangan pegang kemaluan dengan tangan kanan
Jangan beristinjak dengan tangan kanan
Jangan beristinjak sambil berdiri
Kalau nak buang air di tempat lapang, jangan menghadap kiblat dan jangan membelakanginya
Jangan buang air dalam lubang yang mungkin didiami oleh binatang
Jangan buang air dalam bilik mandi sebab ini boleh melemahkan daya ingatan
Jangan bercakap semasa dalam toilet
Jangan buang air dalam air yang tenang

up