ANTI-RAFIQIN DARWISY : MENGUTUK ARWAH DIN BERAMBOI



PLEASE LA KORG SUME! 
PANGKAH BUDAK YG B'NAME RAFIQIN DARWISY NI.
BDK NI MMG KURANG AJAR NK MAMPOS!
ADE KE PTT DY KUTUK ARWAH DIN BERAMBOI.
AK MMG ANTI BTL NGN ORG YG CMNI.
NI AK BG LINK MYSPACE N FACEBOOK DY.
KORG BC LA K.
N RAMAI2 LA JOIN GROUP NI KT FB UKEH.
AK HARAP DE PIHAK YG MENGAMBIL TINDAKAN SEWAJARNYE KE ATS BUDAK KURANG AJAR NI.

tNx gUys! ^_^

Dzailin Dzulkaflie

XX + XY - sHaRiNg iS seXy
baby_sagy89@yahoo.com
http://xylenedz.blogspot.com

12 comments:

  1. tenet sloww..lambat la nk klik2..keke

    ReplyDelete
  2. jangan layan laaa budak ni...
    saje cari publisiti murahan tu,...

    orang dah meninggal...xperlu kita nk gaduh2 lagi..doakan yg terbaik utk arwah.. kita ni pulak nnti tak tahu mcm mana

    ReplyDelete
  3. >>joe budu
    mmg nk kne lempang free dak 2..

    >>azizuan
    xpe2..tgu tenet laju..^_^

    >>dahlia
    agk r..xpe..what goes around, comes around..

    ReplyDelete
  4. aku dapat tau dak ni baru 13 tahun, sebab tu ayat2 dia guna macam tak cukup akal.mungkin budak ni tak mumayiz lagi ar. so akal dia belom beroperasi sangat. kalau amik tindakan kat dia pun, takkan ada hukuman coz dia dak bawah umo.

    ReplyDelete
  5. 13thn ke??
    ak tgk dy tls kt profile myspace dy 2 umo 19thn.
    tp xtau la klu dy menipu kn.

    ReplyDelete
  6. Bolayan je..
    Org dah meninggal apa nak citer lagi..
    Tapi Din memang best...
    budak kecik memang tak paham lawaknya ..

    ReplyDelete
  7. hmm..btul gak 2..
    bdk kck xphm cr org dewase b'lwk..
    mgkn ble dy da dewase t, br dy phm agknye..

    ReplyDelete
  8. budak ini masih mentah didalam dunia jenaka... mungkin hidupnya penuh dengan keseriusan...

    mana mungkin kan?

    tetapi...


    tindakan beliau boleh menyebabkan orang di luar sana begitu marah dan murka akan tindakan beliau...

    ReplyDelete
  9. mmg tak patut kan budak tu kluarkan statement yang macam tu..sangat awful nak mmbacenye..lagi2 cakap kat orang yang baru je pegi..tak patut giler..tapi orang yang mengomen die pun xkurang bagus..macam2 ayat kejian aku belajar harini..oh malaysia~~huhu

    ReplyDelete
  10. >>farid
    agk r..huhu..semoga dy sedar akn keslhnnye 1 ari t..

    >>anonymous
    2 la psl..
    org yg komen pn truk gak kate2 yg dy tls..
    de plak yg melibatN parents dy..
    xpsl2 je parents dy skali dpt nm..
    kesian kt dorg..hmm

    ReplyDelete
  11. asal aku tgk ayat budak tu, aku rasa kelakar? perlu ke dilayan? jom lempang budak ni ramai2. sapa jumpa, bak mai kat aku..

    ReplyDelete


up