XX+XY 2nd CONTEST


This is STICKY POST until 7 AUGUST 2010!!!
*NEW ENTRY KAT BAWAH POST INI YE..*


Create your own banner at mybannermaker.com!

Elyn berhajat untuk memberikan hadiah istimewa kepada follower2 kesayangan blog XX+XY ini.
Kalau anda ingin mendapatkan hadiah istimewa daripada Elyn,
silalah follow blog XX+XY ini dan sign in ye..
Kalau tak tahu mana nak sign in, sila perhatikan perkataan 'Already a member?' di bawah picture2 follower..
Di sebelah 'Already a member?' ade tertulis 'Sign in'.
Jadi sila klik di situ ye..
Selepas itu barulah lawatan anda ke blog ini akan dikira seperti yang anda boleh lihat di right sidebar at the top..

Hadiah akan dibeli semasa Elyn cuti semester ini dan ia adalah universal (sesuai untuk lelaki dan perempuan)
Hadiah hanya akan diberikan kepada
TOP 2 FOLLOWER 
TOP 3 FOLLOWER (tolak nama elyn)
n 1 REFERRER yg paling banyak promote mengenai contest ini (referrer tak semestinya tersenarai dalam Top Follower)
Jadi..tunggu ape lagi..jadi follower dan jangan lupe sign in taw!!


~Promote this contest as creative as you want and tell them to make you as a referrer~

~Tinggalkan permalink anda di ruangan komen sticky post ini ye~

~Also tell me who are your referrer~

*This post was edited by me to make it easier for you to join it and also easy for me to pick up the winners*

*ATTENTION!!! EVERYONE (BLOGGER / NON-BLOGGER WHICH HAVE A GOOGLE ACCOUNT) CAN JOIN THIS CONTEST*

GOOD LUCK GUYS!!!


tNx gUys! ^_^

Dzailin Dzulkaflie

XX + XY - sHaRiNg iS seXy
baby_sagy89@yahoo.com
http://xylenedz.blogspot.com

19 comments:

  1. err camne nak berjasa pada sticky post ni? leh x xplain lebey detail lagik psl contest ni? nk menang adiah nih huhu...

    ReplyDelete
  2. hehehe..
    maksud elyn, wt n3 psl cntest ni..
    then promote je contest ni..
    jgn lpe suh dorg wt awk sbg referrer..
    2 je..hehehe..
    sori taw!! ^_^

    ReplyDelete
  3. ct ada 2 blog so tak tau la bila sign in dah jadik dua nama ct kat situ.. tak pe ka?

    ReplyDelete
  4. rasenye xpe je klu de 2 blog..
    sbb nm ttp sm kn..hehehe..

    ReplyDelete
  5. kena wat entry ke ni???

    ReplyDelete
  6. xyah wt entry..
    juz sign in je..
    hehehe..

    ReplyDelete
  7. dgn ini, hamba ingin mengisytiharkan bahawasanya eddyboyz86 ingin mengomen = mengarut + merepek di ruangan comment..... secara rasminye hamba telah menjoinkan diri dlm contest ini~ utk makluman, hamba jua telah mempromotkan XX + XY di bahagian "ATTACT MY PARTNER" side bar blog hamba~ hehehe

    ReplyDelete
  8. tnx eddy 4 support this contest..
    hope u r da winner..^_^

    ReplyDelete
  9. I follow u)))))))) hehehe.. jom join contest..ada brani? ngeeee

    ReplyDelete
  10. tnx qaira!!!
    join contest best woo..hahaha

    ReplyDelete
  11. salam kenalan dari akak zaikulim..

    ok akak zai join arr contest nie..

    tak yah buat entry kan??

    ReplyDelete
  12. Jom layan E Series...(tgh berangan nih..hehe) ^_^'

    ReplyDelete
  13. >>zai kulim
    akk, xyah wt entry pn..=)

    ReplyDelete
  14. >>baincardin
    jom layan..=)

    ReplyDelete
  15. Jom kita tambahkan ilmu tentang 'Baby Development' Yay! ^_^

    ReplyDelete
  16. Blog anda telah tersenarai di e-Direktori Bloggers Malaysia

    Anda dipelawa meletakkan logo e-Direktori di blog anda.

    Saya berterima kasih sekiranya anda telah mendaftar sebagai "Followers" untuk memudahkan saya menjejaki blog teman-teman anda yang lain.

    ReplyDelete
  17. Lama dah Bain x buat eksperimen HDR. Jom layan HDR! ^_^

    ReplyDelete
  18. Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

    ReplyDelete


up