Tetikus MerahHitam

Salam guys..
da lunch? (soalan untuk orang yang tak pose)

actually, aku tak tau nak type ape kat sini.
aku pakai type je ape yang terlintas kat fikiran sekarang ni.
tengok tajuk tu. Tetikus MerahHitam.
ye. Tetikus MerahHitam. bukan tikus hokeh! 
kenape dengan Tetikus MerahHitam?
tak ade ape ape sebenarnye.
tak ade ape yang spesel pun pasal beliaw.
cume aku nak bagitau yang name aku kt mukabuku da tukar kepade Tetikus MerahHitam.
kenape mesti Tetikus MerahHitam? kenape bukan Keyboard HitamPutih?
bulan depan aku tukar kepade Keyboard HitamPutih pulak ye.

~ini la die Tetikus MerahHitam bersame Princess beliaw.
kire Tetikus MerahHitam tu Prince la sebab bentuk beliaw pun da macam sperma kan? ooopppsss!!!~


tNx gUys! ^_^
Dzailin Dzulkaflie XX + XY - sHaRiNg iS seXy baby_sagy89@yahoo.com http://xylenedz.blogspot.com

2 comments:

  1. ape yg ko mengarot ni?haha

    ReplyDelete
  2. ntah la..ak mengarot utk melepaskan tensen! ^_^

    ReplyDelete


up