Keperitan di Aidilfitri tahun 2010


Salam hari raye semua..aku letak picture fireworks sebab malam tadi adik n abang ipar aku main fireworks depan rumah..^_^

pelik tak aku update blog time2 gini?
org time2 gini g beraye rumah orang.
tapi aku duk rumah on9 fb n update blog.
padahal family aku sume takde kat rumah.
tinggal aku sensorang je dalam rumah ni.
bukan aku ditinggalkan tapi memang aku sengaje meninggalkan diri sendiri dalam rumah ni.

nak tau kenape?
banyak sebabnye.
sebab pertama : aku rase pening2 macam lalat kena penampar dah ni pasal tadi gi rumah nenek tapi last2 nenek takde kat rumah pun.
dah la jalan nak pegi tu macam hape je.
aku plak since pagi tadi memang tak sentuh makanan pape pun.
entah kenape aku tak makan.
bukan takde selera nak makan, tapi sebab lupe nak makan kot gara2 sibuk mengklik sana sini mengambil gambar..keh3..

sebab kedua : habis satu badan aku da gatal2 neh.
muke pun da naik gatal.
ni semua gara2 aku pakai sabun lifebuoy tuh.
family aku yang lain pakai ok je.
takde gatal2 pun.
tapi bile aku pakai je, jadi macam ni.
nak tido malam pun tak lena.
siot betul!
muke aku takyah cakap ah.
da teruk giler aku rase.
padahal aku sabun kat badan tapi naik sampai muke.
memang siot!
sampai semalam aku pegi watson semate-mate nak beli produk muke.
niat di hati nak OKkan balik muke aku yang memang tak berape ok ni.
niat2 jugak tapi habis almost seratus gak ah kat watson tuh!
just beli produk untuk muke je.huhuhu..
oklah, aku da tak larat nak menaip.
update blog ni pun sebab bosan tunggu dua picture mms yang dari tadi tak retrieve2 lagi ni ha.
lembap betul!
maybe line bz agaknye.

btw, Selamat Hari Raye, Maaf Zahir & Batin ye.
aku rase da banyak kali aku wish slmt hari ry dlm blog ni. keh3..

holalo...adios!!! 


tNx gUys! ^_^
Dzailin Dzulkaflie XX + XY - sHaRiNg iS seXy baby_sagy89@yahoo.com http://xylenedz.blogspot.com

0 7 Comments:

Post a Comment


up