MINIMUM TIDUR MAKSIMUM PSM

salam semua..
SELAMAT PAGI 1 MALAYSIA!!!
tibe-tibe aku ade semangat 1 Malaysia pagi-pagi bute ni.ngahaha..
silent reader yang muslim, dah solat subuh belum ni?
haa..kalau belum solat, pergilah solat dulu ye..
jangan disebabkan korang bace blog post aku ni, korang melambatkan solat plak..
aku tak nak de tanggung dosa korang tu..
dosa aku sendiri pun da tak tertanggung..huhuhu..

actually aku dah berhari-hari tak tidur malam ni..
orang waktu malam tidur, waktu pagi bangun..
aku waktu malam berjage, waktu pagi tidur..
haa..nampak kan keterbalikkan biology clock aku?huhuhu..
nak buat macam mana..bukan sengaja aku tak tidur malam..
tapi menyiapkan PSM bagai nak rak..

minggu ni dah kena hantar full draft..
gila tak gila kalau aku tak siap kan..huhuhu..

so kepada budak-budak 3SCJ, 
sila meminimumkan waktu tidur anda dan memaksimumkan waktu PSM anda ye..hihihi..
pengorbanan itu penting untuk mencapai kejayaan kan..

okeylah..sampai sini sahaja coret-moret aku kali ni..
aku nak sambung buat PSM lagi..
nasib baik setiap hari Isnin kelas pukul 5pm.
so boleh la aku tidur lewat hari ni..hihihi..

holalo...adios!!! 


tNx gUys! ^_^
Dzailin Dzulkaflie XX + XY - sHaRiNg iS seXy baby_sagy89@yahoo.com http://xylenedz.blogspot.com

4 comments:

  1. PSM..SPM..MPS..MSP..PMS..SMP...

    ReplyDelete
  2. complete!good job!hikhikhik!

    ReplyDelete
  3. hoho...psm...my supervisor bersalin terus malas buat..haha...wait for her last warning!! wish u lot of luck in psm!

    ReplyDelete
  4. thank you meera!!!
    n wish u luck too ya!
    dan't lazy2 ukeh! ^_^

    ReplyDelete


up