SIAPKAN ASSIGNTMENT B4 BALIK RUMAH!


yeay! apabila test SAD tamat pukul 12.05pm tadi, maka tamatlah sudah test b4 balik cuti raya ni..seronok seronok..ngeeeee~
pastu terus jumpe supervisor projek..
so masa raya ni kena siapkan chapter 3 PSM aku..
n kena betulkan draft use case yang aku hantar hari tu..maklumlah..hari tu punye draft use case memang betul betul draft aku buat..ngahaha..
aku balik rumah maybe petang atau malam esok.
but aku still tak ade semangat nak packing barang.
yang semangatnye cume nak update blog and siapkan assignment TP3.
semangat tak aku siapkan assignment b4 balik cuti?ngaaaaaaa~
itu pun kalau berjaye disiapkan lar..ngahaha..
okey la..aku nak start buat assigment dulu..
dah siap nanti, aku update blog lagi ye..
holalo...adios!!!

p/s : cuti-cuti balik dengan si dia, 
               hati-hati jangan lupe bace doa ye!


tNx gUys! ^_^
Dzailin Dzulkaflie XX + XY - sHaRiNg iS seXy baby_sagy89@yahoo.com http://xylenedz.blogspot.com

0 7 Comments:

Post a Comment


up