1 DOWN AND 5 MORE TO GO!

by - October 12, 2010


baca tajuk je aku dah rasa tension.
baru je siap edit aku punya draf PSM ni.
nasib baik ada 2 kesalahan je.
tu pun nak page yang last2.
so tak payah la nak print banyak page t.
bab nak print tu yang leceh tu.
pasal aku tak bawak balik printer aku.
n now terpaksa la tumpang printer member.
bayar la kat dia..tak kan nak print free kot kan.


even PSM dah siap, masih ada 5 kerja yang aku sengaja menangguh2kan untuk dibuat.
sebab aku memang suka buat kerja last minit ni.
baru semangat nak buat.
sebab dah terpaksa kan.
tak tahu pun boleh jadi tahu! ngahaha..

bila dah menimbun kerja yang kena siapkan,
aku sampai tak tahu mana satu nak buat.
nak buat yang ni, even sikit tapi tak reti pulak nak buat.
nak buat yang tu, cam banyak pulak.
hadoiiiii...macam2 la..

semakin banyak maklumat aku cari,
semakin keliru aku dibuatnya.
semakin banyak aku belajar,
semakin lapar aku rasa. (tiba-tiba tak? ngahaha..)

ok la babe.
aku nak sambung buat assignment Software Architecture and Design.
ini lah satu-satu subjek yang aku rasa cam susah sikit nak paham.
tapi akan ku cuba untuk memahaminya sebaik mungkin.
InsyaAllah..

You May Also Like

2 7 Comments

  1. mari ponteng kelas AI...haha jahat tak aku....

    ReplyDelete
  2. kelas AI da abis da pun..keh3..

    ReplyDelete