4 in 1? Which one should I attend??


oh. this is crazy.
really really drive me crazy.
unthinkable.
i know 20/10/2010 is such a good date.
but, it doesn't mean i'll have a nice day on that day.
 u know what?
ukeh la.aku nak tulis bm plak.ngahaha..

1st : sok aku nak pergi tengok presentation PSM pukul 2 - 5pm. penting bagi aku sebab evaluator aku yang terlibat masa tuh. so boleh la aku usha2 tengok apa requirement yang dia nak daripada student kan.

2nd : sok ada interview Microsoft. pukul 2pm. penting bagi aku untuk hadir interview tuh sebab aku terasa nak join under Microsoft. lagi satu, sape tak kenal Microsoft company kan? hohoho..

3rd : sok ada Postgraduate briefing. pukul 2 - 4.30pm. penting bagi aku untuk menghadirkan diri sebab aku ada cita2 nak sambung Master. hohoho..

4th : sok ada perjumpaan mengenai blog rasmi / laman web persatuan / kelab UTM. pukul 2.30 - 5pm. penting bagi aku untuk menghadirkan diri sebab aku dah bagi nama kat sir firdaus yang aku join jadi blogger fakulti. hohoho..

so? antara empat2 ni yang mana satu aku nak pergi dulu? semua penting. tak de yang tak penting. tiba-tiba aku rasa macam nak pakai Ubuntu je sebab hari-hari pun aku buntu. tak layak rasanya guna Windows nih. ngahaha..

ok lah. semoga aku mimpi indah malam ni. 
MOOD : I - BUNTU

2 comments:

  1. mmg ssh jugak nk decide ni,
    so x tau la nk suggestyg mne stu..re

    ReplyDelete
  2. hahaha..
    tau xpe..
    tengok la yg mn sempat t..
    huhuhu..

    ReplyDelete


up