AWARD DARI AMING & RAMDAN

wow!! dah lama gila blog aku ni tak dapat award.
hari ni dapat award yang sama dari 2 orang blogger sejati iaitu aming dan ramdan.
terima kasih kepada anda berdua! ^_^

1.Write 5 interesting facts about the person who gave u this award
1) mereka berjantina lelaki~
2) mereka suka dunia blogging sebab tu mereka ada blog~
3) mereka adalah blogger yang selalu singgah ke blog aku yang tak seberapa ni~
4) mereka sangat murah hati bagi blog aku ni award~
5) mereka buat aku tak terkata sebab aku dah tak tau nak tulis apa~
hahaha!

2. Write down 10 interesting facts about yourself and your hobby
1) aku suka blogging~
2) hari-hari aku blogwalking even banyak gila projek bertangguh~
3) aku suka study last minute.sila jangan ikut jejak langkah ini ya!~
4) aku suka apa-apa yang berwarna merah hitam even blog aku warna hitam putih~
5) aku sayang akan Tetikus MerahHitam & Keyboard HitamPutih aku~
6) aku suka basuh baju guna mesin basuh sahaja sebab aku ada allergic basuh guna tangan.euuuwww!~
7) aku suka nombor yang ada nombor 7 sebab bezday aku 7 Dec~
8) aku ada allergic guna sabun lifebuoy.boleh guna sabun mahal-mahal je.ngahaha!~
9) hari ni kawan yang dah 9 tahun aku tak jumpa add aku dalam fb.sangat seronok!~
10) hari ni merupakan hari lahir orang tersayang dalam hidup aku.Happy Bezday Hubby!~

3.Pick your most 10 deserving recipients and describe them
5) cikeju
6) hanis


6 comments:

  1. hahaha..tnx awk! tahniah buat awk juge! ^_^

    ReplyDelete
  2. most welcome kyra! ^_^

    ReplyDelete
  3. waahh award laa... tenkiu2

    ReplyDelete
  4. most welcome captain! ^_^

    ReplyDelete


up