EMO DAY!!!

by - October 26, 2010



hari ni aku betul-betul EMO.
dah banyak kali gak aku menjerit dalam bilik ni.
tapi masa rum8 aku takde la kan.
kalau aku jerit time dia ada kang, dengan dia-dia sekali tension tengok aku. huhuhu..
tension tahap gaban!
aku benci keadaan macam ni.
aku nak buat keje pun tak jadi.




tengok la tadi sikit punya lama aku cari file netbeans.
last-last baru aku teringat yang aku transfer dalam external hdd.
ceht! buang masa aku tul mencari.
then bila nak run file yang sir bagi lak failed.
adehh..macam-macam hal la. 
nasib baik presentation extend sampai 5/11.
kalau tak mampus aku nak siapkan benda alah tuh.


hari khamis ni dah kena present projek SAD.
itu lagi satu hal.
ape kejadah entah kena buat.
SAD lah satu-satunya subjek yang aku TAK PAHAM!
serius tak paham.
sebab aku main-main dalam kelas ke?
sebab aku tido dalam kelas?
atau sebab lain?
gua pikir lah sendiri.
ak baru je baca content buku SAD tuh, aku dah start menguap.
memang aura membosankan tuh sangat tebal larh kan. 


then hari khamis ni gak kena present projek AI.
itu pun lagi satu hal.
research article semua pasal bioinformatik.
mana lah aku nak paham!
nak buat slide memang takde masalah.
tapi time nak present t, tahu ke nk explain mende alah tuh?
argh! serius serabut!


pasal soal hati, perasaan, jiwa, raga segala aku tak nak cite kat sini.
itu lagi lah menyerabutkan kepala aku.
nasib baik rambut aku tetap terurus walaupun kepala aku da serabut!!


ok chow lu!
bye-bye. gudnyte. baddream.
holalo...adios!!!

You May Also Like

4 7 Comments