JOM CARI IDENTITI BLOGGER YANG HILANG!

assalamualaikum..
hari ni baru je ada masa nak blogwalking segala.
then tiba2 kena jawab tag dari jannah plak.
takpe lah kena tag pun, sebab aku memang tengah takde idea nak update blog ni haa.


"Once you have been tagged, you are supposed to write a note
with 25 random things, fact, habits, or goal about you.
At the end, choose 25 people to be tagged.
You have to tagged the person who tagged you.
If I tag you, its because i want to know more about you."



1) Aku suka warna merah hitam.
2) Aku suka blogging n facebooking.
3) Aku suka makan laksa penang.
4) Aku suka basuh baju guna mesin basuh.
5) Aku suka shopping.
6) Aku suka makan coklat cadbury.
7) Aku suka nombor 7.
8) Aku tak suka orang yang kuat membebel.
9) Aku tak suka orang yang kuat merajuk.
10) Aku tak suka orang yang kuat perasan.
11) Aku tak suka orang yang kuat merokok.
12) Aku tak suka orang yang pengotor.
13) Aku tak suka orang yang suka banyak tanya.
14) Aku tak suka orang yang bajet hot.
15) Aku sayang diri aku.
16) Aku sayang parents aku.
17) Aku sayang siblings aku.
18) Aku sayang kawan2 aku.
19) Aku sayang laptop aku.
20) Aku sayang Blacky Reddy dan Blacky Whitey aku.
21) Aku sayang Blacky Widdy, Keyboard HitamPutih dan Tetikus MerahHitam aku.
22) Aku benci orang yang suka mengambil kesempatan ke atas aku.
23) Aku benci orang yang pura2 baik dengan aku.
24) Aku suka, tak suka, sayang, dan benci pada sesuatu yang telah aku senaraikan di atas.


Aku takde idea nak tag sapa2 skang ni.
So mana2 blogger yang nak jawab tag ni dialu-alukan.
Sharing is Caring! ^_^



0 7 Comments:

Post a Comment


up