KENAPE PERLU ADA BLOG?

*XX+XY berwajah baru*

salam sume..
selamat malam kepada yang dah diulit mimpi..
selamat pagi kepada yang tak tidur lagi..
selamat hari lahir untuk sesiapa yang sambut hari lahir pada hari ini..
dan selamat kepada DR Ali Selamat..he's my PA..^_^

nampak bahagia kan aku post pagi-pagi bute ni.
actually aku da kekeringan idea nak siapkan PSM tu.
so hopefully selepas publish post ni, datang la idea-idea bernas untuk aku menaip dalam MS Word 2007 tu..

bagi aku blog bukan saje tempat untuk meluahkan perasaan yang terpendam terbuku di dalam hati..
tapi ia juga merupakan sumber inspirasi aku..
dan blog juga merupakan 1 platform untuk aku menambah kenalan di alam maya..
menarik bukan?
jadi kepada sesiapa yang tak ade blog tu, 
anda disaran buat satu blog..
bukan ape, kalau dah ade cucu cicit nanti, 
dorang boleh la jadi follower blog atuk nenek dorang kannn..
dan dorang pun akan suke pada dunia blogging..^_^

lagi satu, blog ni juga dapat menambah skill cara penulisan kita..
ini diakui sendiri oleh supervisor aku yang disayangi iaitu Sir Firdaus Harun..^_^
beliau sendiri pun ade website sendiri..
sesiapa yang nak belajar mengenai programming language atau yang berkaitan dengan dunia IT, boleh la usha-usha website sir aku ni ye..

berbalik kepada dunia blogging.
ia ibarat dunia yang penuh fantasi..
apa yang berlaku di dunia realiti, akan ditulis dalam dunia fantasi..
tapi blogging juga boleh melalaikan dan melekakan seseorang daripada terus menyiapkan kerja yang belum selesai..
ini fakta bukan auta kerana aku lah orang itu! ngahaha..

ok lah guys..sampai sini sahaja coret-moret aku kali ini..
jumpa lagi di lain masa ye..
holalo...adios!!!

2 comments:


up