KONVOI RAYA 2010 PART 1

by - October 02, 2010

salam sume silent reader..
normally time-time camni orang dah tidur..
tapi aku masih lagi mengadap laptop..
start dari pukul 9pm-1.35am keje aku mengadap laptop..
bukan buat keje pun..
layan movie-movie yang ada dalam blacky widdy aku ni..
sebab sepanjang 1 minggu ni aku tension siapkan PSM..
nasib baik sekarang tinggal lagi dalam 30% tak siap..
kira ok la tu kan..huhuhu..

member-member aku sumenye dah tidur agaknya sekarang ni..
maklumlah..esok kul 7.30am da nak kena berkumpul..
nak g konvoi raya..yay!
plan nak g umah member kat batu pahat, kluang, ulu tiram dan kg melayu..
tapi aku tak tau nak pakai baju ape..
sebab baju kurung raya aku da pakai masa g konvoi raya umah member last week..huhuhu..

maklumlah..tahun ni aku tak beraya sakan macam tahun2 lalu..
1st raya je aku da tak sihat..
baju kurung pun buat sepasang je..
yang lebih-lebihnya beli benda-benda lain..
macam beg, baju jalan, accessories..bla..bla..bla.. 
then this week tak tau nak pakai baju mana..huhuhu..
ah..peduli r pakai baju ape pun..
janji aku pakai baju kan..hikhikhik!

ok lah dear..
i wanna sleep now..

holalo...adios!!!

You May Also Like

3 7 Comments