PERISTIWA 13 OKTOBER 2010

~Ini keadaan katil aku ketika menyusun segala dokumen~

~Ini 2 copy draft proposal PSM aku~

~Arah menunjukkan tempat untuk submit draft proposal PSM~

1) Mandi pagi pukul 2pm sebab terlalu sibuk setelkan nak hantar full draft proposal PSM.

~Ini voucher RM150 from Google AdWords~

2) Petang tadi my mom call kata aku dapat voucher RM150 dari Google AdWords.

3) Berlaku accident antara teksi dan kereta kancil di simpang empat turun bukit KTC. Kancil tu remuk teruk. Harap mangsa kemalangan tak teruk.

4) ATM kat Azah (kedai 24jam di Arked KP) out of service lak.

5) Kereta minyak mieza dah nak empty masa nak pergi uruskan hal PSM ni.

~Ini Gantt Chart yang aku hasilkan~

6) Masa dah kat kedai fotostat K9, Mieza baru sedar yang dia tertinggal Gantt Chart kat dalam bilik. then aku bagi je Gantt Chart yang aku dah tak guna tu kat dia. nasib baik aku ada spare.

~Ini keadaan di atas katil M~

7) Aku dan Mieza pergi k9 sebanyak 2 kali. kali ke-2 sebab nak ambil Dayah. then terus hantar Dayah pergi fakulti untuk hantar draft dia.

8) Aku, Mieza n Dayah terus pergi Taman U after solat kat surau fakulti untuk ambil Nik kat kedai Rainbow. Nik nampak emo sangat sebab dia ada problem dengan draft PSM. 2 3 kali dia fotostat tapi tetap format draft tu lari. tak tau camne dah dia nak edit. agaknya sebab computer kat kedai tu guna MS Word 2003 dan tak compatible dengan format yang Nik dah setkan.

~Happy betul mereka ye~

9) Disebabkan masing2 tak makan dari pagi, kami berempat terus pergi ke Restoran Bibik untuk makan. kira jamak la breakfast, lunch and dinner. gila tak gila. ngahaha. Mieza, Dayah n Nik makan nasi ayam penyet.
~Pecel lele = Nasi putih+ikan keli+sambal belacan+limau nipis+sayur+keropok

aku pulak order pecel lele dengan ice blended chocolate..slurpppp..sedap gilerz..

 ~Ini Nik Zahirah aka Nik Lalala~

 ~Ini Nurhidayah aka Hayad Yc~

 ~Ini Nurhamizah aka Playwood Lalala~

~Ini Dzailin aka Baby Sagy~

10) Balik kolej dalam pukul 7.40pm. aku sampai tetido dalam kereta sebab penat sangat. huhuhu..

11) Lepas solat Maghrib n Isyak, aku terus tidur sebab plan nak bangun kul 10pm sebab nak buat asgmnt SAD yang kena hantar esok.


12) Tepat jam 10pm, aku terus bangun. then Ejat bagitahu aku yang Puan postpone due date submit asgmnt kepada 18hb. Alhamdulillah..

~Ini Huzaimah aka Emma. Ibu aku yang sangat sporting soal couple. ngahaha~

13) My beloved mom call aku sebelum dia nak tidur tadi. rindu sangat dengan family aku. rindu sangat nak balik rumah sekarang ni. huhuhu..

ok lah..aku nak sambung buat asgmnt TCS..kononnye..ngahaha..
holalo...adios!!!

12 comments:

  1. weh,,tcs ko asgmnt bab brape?
    ajar aku weh...aku da la xbrape nk concentrate dlm klas lately,,huhu

    ReplyDelete
  2. tnye kat M, kenape katil die ngn kau jauh gle beza.. haha ^^

    ReplyDelete
  3. >>Accy
    asgmnt aku kne wt chap 5 n 6..huhu
    ak nk aja ko boleh je..
    tp kne tgu ak expert dlu la..
    ngahaha..

    ReplyDelete
  4. >>AdlieMusa
    ngahaha..t aku tanye kat die bg pihak ko ye..hihi
    entah2 katil ko lagi over kot..hehehe

    ReplyDelete
  5. hahah..
    itu cite lain..
    semakin nak psm semakin kemas,
    so.. jgn bayangkan katil aku.. haha

    ReplyDelete
  6. semakin kemas = semakin semak la kan..ngahaha..
    takpe2..ak mmg xdpt nk bygN betapa "kemas"nya katil ko tu..hihihi

    ReplyDelete
  7. adlie2, katil arul msti kemas kn?? bahahahaha

    ReplyDelete
  8. >>farahin khairi
    uyt, katil ko kemas tak?ngahaha..

    ReplyDelete
  9. aku benci adli ngan dzai. blah aa. tyme katil aku kemas xnk amek gmbo.

    ReplyDelete
  10. bahahahahaha. katil aku tadi kms. tp skg da penuh baju bel0m lipat. +_+'

    ReplyDelete
  11. >>the_m
    ngahaha..t klu katil ko da kemas, ko pgl ak ye..t ak amk gmbr n mskN dlm blog sebagai pengganti post ni..hihihi..

    ReplyDelete
  12. >>farahin khairi
    aku tau..katil ko mmg slalu pnh ngn bj an..xb'lipat mahupun yg b'lipat an..ngahaha..

    ReplyDelete


up