Projek..Projek..Projek..


salam pagi kepada semua pembaca yang comel-comel ni.
semalam aku tetido awal la plak.
penat punya pasal.
bukan penat sebab main ke hape.
tapi penat sebab semalam 2 presentation sekaligus.
tapi alhamdulillah la sebab kedua-dua presentation tu berjalan dengan baik.
first time sepanjang aku belajar kat UTM Skudai ni, aku yang ambil kos Software Engineering kena present pasal tajuk yang berkaitan dengan kos Bio-Informatik.
and first time jugak present sampai azan maghrib kedengaran..huhuhu..

agak lega rasanya bila dua presentation dah lepas.
tapi tak berapa nak lega lagi sebenarnya sebab ada lagi 1 projek yang tak siap dan kena present sebelum 5 Nov ni. huhuhu..
PSM yang kena hantar sebelum 4 Nov pun aku tak betulkan lagi. haish..

aku fikirkan bila dah tahun 3 ni projek-projek dikurangkan tapi sebaliknya yang berlaku. hohoho..
sabar je la..
kalau sekarang pun aku dah mengeluh sana-sini, kerja sok entah macam mana la pulak kan. huhuhu..

ok la.
aku nak betulkan PSM ni kejap.
then nak sambung tido balik. boleh? ngahaha..
holalo...adios!!!

0 7 Comments:

Post a Comment


up