XTVT BILA STRESS+BOSAN MUNCUL

salam..
actually aku ada banyak kerja tak siap lagi ni.
tapi aku malas nak ambil port sebab aku tak ada mood+bosan+tension+stress.
so bila keadaan dah jadi macam ni apa aku buat?
macam biasa.
update blog sampai tak ada idea nak tulis.
makan coklat banyak-banyak sampai muntah. [tipu]
balas segala komen yang ada di facebook sampai lenguh jari menaip.
dengar radio online sampai radio rosak. [tipu]

serius tujuhrius aku bosan gila ni.
tak tahu nak buat apa.
nak buat projek takde idea plak nak start camne.
nak betulkan PSM takde idea plak nak tulis apa.
haish...[mengeluh aku bersendirian]

baiklah.
muhasabah diri sendiri.
itu yang terbaik.
stop blogging.
stop facebooking.
start project.
start PSM.

holalo...adios!!!
p/s : take care n miss u!! [pesanan kepada pembaca blog] ^_^

2 comments:

  1. jom jom kita pergi berenang .. hehe

    ReplyDelete
  2. tak pandai berenang la..hukhukhuk..

    ReplyDelete


up