Adakah Aku Pencinta Kucing?

Siapa-siapa yang baca tajuk post ni mesti geleng-geleng kepala an?ngahaha..
And siapa yang kenal aku mesti jawab TIDAK an?hihihi..
Ye..ye..semuanya betul..
Aku memang bukan pencinta kucing..
TAPI tak ada la sampai nak benci kucing an..

Time cuti ni boleh lak c hencek wan hantar kucing2 beliaw ke rumah aku.
Dia tanya adeq aku, betul ke nak jaga kucing2 dia tu sebab dia nak pergi Kedah..membernya kahwin..
And adeq aku pun jawab nak jaga..
Last2 dia follow akak and abang ipar aku bercuti ke Port Dickson..and dorang stay kat The Legend Water Chalets..tempat dia memang best giler wa cakap sama lu..check out here : legendwaterchalets 

And now disebabkan hencek wan maybe balik Isnin depan untuk ambil kucing2 beliaw, jadi aku melarikan diri ke rumah akak aku di Shah Alam..
Bukan untuk enjoy ok..tapi aku nak cari rumah sewa skali kat Subang Jaya..yela..next sem aku praktikal kat sana..huhuhu..
Tapi kesian lak kat parents aku yang tak pasal2 dapat tugas baru kat rumah tu an..tak pernah2 rumah aku ni ada kucing, tup tup kena jaga kucing plak..2 ekor plak tu..huhuhu..
Ni la rupa kucing2 hencek wan..
~yang kelabu tu namanya MOK dan yang warna hitam tu namanya TAM~

ghindu plak aku dengan mok and tam nih..hehehe..

4 comments:

  1. moktam = rambutan

    ReplyDelete
  2. adee, ape yg ko cbe sampaikan kt aku sbnrnye nih?dop pehe la aku..huhuhu..

    ReplyDelete
  3. rupa pmpn buruk = moktam = gemokitam
    hahahaha..
    caner nih org kucingphobic leyh ader kucing kt umah?haha

    ReplyDelete
  4. kucingphobic?ahahaha..ailurophobia la baru betul ammar..hehehe..
    ni transformasi namenye..keh3...

    ReplyDelete


up