AKTIVITI BILA BOSAN

by - November 26, 2010


nampak tak ape aku buat? nampak tak?
tak nampak?
cube tengok dengan mata hati...
haish..
opkos lah aku tengah online kannnn...
bosan kowtttt..

bile time exam, mintak cepat2 la cuti..tak sabar dah nak cuti nih..tak sabar nak lepas dari segala seksaan final exam nih..
tapi bile dah cuti, cepat la abis cuti..tak tau dah aku nak watpe time cuti ni haa..asik membuang emas je..
mesti korang tanya apsal pulak emas kan?
yelaaaa...orang selalu ibaratkan masa itu emas..
jadi kalau aku yang selalu membuang masa nih diibaratkan seperti membuang emas la kan?kan?kan? tolong la iyekan..aku tengah bosan nih.. [sigh]

haa..nak tau ape aktiviti aku bile da bosan tahap gaban macam cipan di tengah hutan?haaa..hamek kaw!cam gituw skali bosannye kann..hihihi..
macam biase la kann..tengok gambar tuh pun dah tau ape aku buat kan. 
hapdet blog..hapdet staus fb..hapdet twitter..hapdet formspring..hapdet email..hapdet laptop..hapdet rumah..and segale macam hapdet lagi la..sume aku hapdetkan..bagi up-to-date sket kann..ngahaha..

bagi sesape yang rajin usha2 blog aku yg comel lotey nih mesti prasan warne and lagu blog nih da bertukar an..
yelaa...orang pun reti nak mekap segale...blog aku pun nak jugak mekap2 segale ni kan.
opkos ah aku nak mekap blog aku nih bagi nampak lain sket dari biase kan..touch-up sana sini sket..sapu blusher sket..eyeshadow sket..eyeliner sket..lipstick sket..hamboihhh..melampaw-lampaw pulak nih! ngahaha..
actually, aku tak habis mekap lagi blog aku nih..
tengah cari idea benda ape yang aku nak buang n benda ape yang aku nak tambah..

ok lah..aku out dulu..kalau ade sebarang cadangan/pendapat camne nak bagi blog chantek mhantek, jangan segan silu komen yep! ^_^
tata..titi..tutu..

You May Also Like

4 7 Comments

  1. sy ade cadangan!
    ape kte awk nie mekap blog sy!
    tp no nid fo pink n yg kprmpuanan eh..
    yuckss...hahaha

    ReplyDelete
  2. ngahaha..awk nk suh sy mekapkan blog awk?bagi nmpk metroseksual sket eh?no hal la..hehehe..

    ReplyDelete
  3. klu de geng nk g holiday xpe gak..huhuhu..

    ReplyDelete