DUNIA BROADBAND KU BERMULA

by - November 25, 2010

petang tadi pergi Alam Sentral, Shah Alam dengan akak, abang ipar dan adik aku.
tujuan sebenar nak beli laptop akak aku.
sebab laptop dia da agak sengal-sengal ubi sikit.
alang-alang da ade kat sane, aku usha la broadband skali.
lepas sesi bersoal-jawab dengan abang broadband tu, so aku decide untuk beli CELCOM BROADBAND.
maka bermula la dunia broadband ku..ngahaha..
tapi sekarang aku on9 ni tak guna pun broadband aku tapi guna wifi streamyx kat rumah akak aku ni haa. 
senang lagi guna wifi. ngahaha..
kepada pelajar-pelajar UTM Skudai, sesiapa yang baru nak beli broadband tu, anda dinasihatkan beli celcom broadband sebab network coverage celcom paling kuat kat sana. aku da cek dengan abang broadband tu tadi. kalau boleh beli yang 5gig terus. nak download pun sodap. hehehe. lagipun kat mana-mana pun senang dapat network coverage celcom. ini fakta bukan auta yep.
ok lah..HAPPY HOLIDAY bagi yang dah habis final exam and HAPPY STUDYING bagi yang still ada final exam! ^_^

You May Also Like

6 7 Comments

  1. broadband memang senang dibawa kemana-mana,kecil lagi.Namun semua line samer sajer apabila trafik sesak.Lambar serta slow gila.Kita pon guna Broadband celcom 5gig juga,kat bandaraya jb lagi,selalu juga lambat mcm kura-kura bila trafik jam.apapun broadband celcom boleh tahan.3 bintang markahku dari 5

    ReplyDelete
  2. biasa la tuh..bila brand bagus, ofkos la ramai yg guna kan..then jd la slow..huhuhu..on9 pepagi bute la..line ok skit..hehehe..

    ReplyDelete
  3. wow! maju da skunk! haha
    pape pn, ku ttp mnyokong MAXIS! haha
    awat xpki modem mahal ckit??? bkn kne byr bulan2 pn pki modem mahal..
    skli je pn.. kn? :?

    ReplyDelete
  4. ape je modem yg mahal?hohoho..
    maxis pn bagus gak..
    ayat mengalah je nih..
    ngahaha..

    ReplyDelete