Ke mana perginya MOOD STUDY ku??

by - November 13, 2010



tau x ke mana hilangnya mood study saye?dah lame saye cari tapi x jumpe.. :'(


ukeh. soalan di atas adalah soalan yang aku tanya di Formspring sebelum habis final exam. sekarang aku dah habis final exam n mood study tiba2 kembali..jom study! [tiba2] ngahaha..
dan berikut adalah jawapan2 yang aku terima dari budak2 Formspring..^_^:


1) ini lagi satu tny pasal mood study.. saye tak curik.. betol! tak tipu punye.. maybe mood study untuk sem ni da habes stock.. kena tunggu bekalan stock untuk sem depan la kot..


2) haha..g wat report kat pak guard... :P



3) tadi baru je jumpa.... xsempat nak cakap ngan dia... dia da keluar gi jusco...hahahha


4) owh..ade kat umah tu~


5) meh2...mood stdy awk da kat sy ni....:) nak x...???


6) tw..kt kdai mkn..


7) awk kne g mnuntut blik kt gnung mat jinjang...sbb kt stu lah sya cri blik mood stdy sya...huhuhh... :)


8) cuba cari atas sejadah (:


9) create mood yg baru lebih mudah dr cari yg hilang:-),,,MUDAHKAN,JANGAN SUKARKAN...


10) cmna dia boleh menghilangkan diri? cuba cari bawah katil


11) die ade je,.cume sesat jalan..


12) jap saya tlg carikkan. ah, dia sorok bawah bantal. hahah..eh, c'mon study cepat!!


13) sy pon xthu ..tgh carik gak ni..haissssss


14) mungkin dia pergi oversea..


15) senang je tu..cari kt tmpt org study ramai2


16) oh, mungkin awak xmkn lagi. cuba awak cari dlm mknn ye. :)


17) highway.. :P


18) cube try tengok bawah katil ke, tepi meje ke, dalam locker ke.. kot2 ade :p


19) duk dalam kabinet dapur kat rumah kot, try balik cari kat rumah


20) die tgh maen nyorok2 tu..try cari blakang tiang tnb kat kolej kite ni..ade la tu~~


21) ingat parents, jumpe la mood study ;)


22) g cr mood stdy dlm mimpi.. konpem jumpe =)


23) ad dlm almari sy..g la amek..


24) dah terbang tuuhhhh... p tangkap... cepat2..


25) mood study anda hilang kerana kemalasan yg anda ada2kn... cuba wat2 rajin... pastu pikirkn perasaan anda klau anda fail subjek tuh... hah!! pasti anda akan rajin secara semi auto..


26) cube jgn cari....x jumpe pom boleyh jawab juge exam nye....cume persoalan yg akan timbul nanti adalah lulus atau tidak...haha


27) haha cari cari kang tak jumpe susah.. try tengok member study mesti kita rse cam ish jelesnye dia da banyak baca aku satu pun xbace lagi. nati mesti rase nk bace jugak..try la~


28) awak kena gali btol2


29) try cari dlm mimpi... best! dpt tdooo~


30) parit sonto


31) dah try carik kat bawah sumthing? ;p


haaaa..macam mane?? menarik tak jawapan2 mereka? ada jugak kang yang tergelak golek2 atas carpet ni haa..ngahaha..


pssstt..psstt..kepada budak2 yang tak habis final exam lagi, harap bersabar ye..saat itu akn muncul juga..weeeee~

You May Also Like

10 7 Comments

  1. hahahaha. aku abis satu paper p0n da rase abes final. xbelaja2 p0n dari aritu. gila!

    ReplyDelete
  2. dulu cikgu saya kata kalau nak belajar tak boeh ada banayak alasan.. alasan tu lah punca masalah nak belajar..

    kalau dah habis..tutup buku.. baca buku lain plak hehehe

    ReplyDelete
  3. >>farahin
    ko hebat xpe la babe..xkan gila punya la!ngahaha..

    ReplyDelete
  4. >>KBSM
    sy rs sy xpernah habis bc buku..dr dulu smpi la skang..ngahaha..

    ReplyDelete
  5. kamon2, study leklok
    all the best

    http://penaberkala.blogspot.com/2010/11/kemuncak-bukan-hanya-untuk-orang-di.html

    ReplyDelete
  6. hihihi..sy da abis final exam da..so xyah stdy lg..nxt sem da praktikal..weeeee~ ^_^

    ReplyDelete
  7. oit cik lyn,uma tadak intnet kah?

    ReplyDelete
  8. >>baincardin
    Selamat Menyambut Aidiladha juge!
    sori late wish! hehehe..

    ReplyDelete
  9. >>akimammar
    takde la deq oi..hehehe..

    ReplyDelete