PASANGAN GAY PALING CUTE & SEXY

Sesiapa yang pernah tengok cerita Between Love & Goodbye
mesti tahu cerita ni cerita gay kan.
pasangan gay : Simon Miller & Justin Tensen.
haa..sesiapa yang tak tahu tu mesti tanya uncle Google jap lagi kan?
ngahaha~


Aku nasihatkan, jangan la tengok cerita ni.
aku pun tak sengaja tertengok cerita ni hari tu.
lepas aku tengok aku delete terus ok!
sebab aku takut kalau2 parents aku pulak yang tengok kang!
ngahaha~


segala aksi2 gay ditunjukkan tanpa tapis!
bodo betul.
tapi aku suka gila lagu2 dalam cerita ni.
habis semua aku download!
ngahaha~


tapi serius gay tu memang cute gila. [kalau korang tak rasa dia cute, itu korang punya pasal la kan!]
oh adakah aku suka lelaki gay??
wtf?!
ngahaha~


ok lah..
motif sebenar aku tulis post ni sebab nak tulis wtf je.
ngahaha~


orait! daaa~

8 comments:

  1. wtf!!! gtai tol nih tgk citer gay..

    ReplyDelete
  2. wtf!
    tertengok la bukan sengaje!
    ngahaha!

    ReplyDelete
  3. alah.. dah kurang dah kaum adam yang lurus..

    ReplyDelete
  4. haaa bgtau mak!! haha~

    ReplyDelete
  5. >>fyza
    ala yunkkkk...senyap2 suda la..shhhhhh...ngahahaha..^_^

    ReplyDelete
  6. i like gay..i love adam lambert..hekhek :p

    ReplyDelete
  7. The man who is always talking about being a gentleman, never is one.

    ReplyDelete


up