Selamat Tinggal UTM Skudai!

by - November 24, 2010

salam hari Rabu..
aku x kire, aku nk hapdet gak blog pasal aku balik ritu even da lambat an..
sebab ari tuh aku tak sempat nak publish..
hencik wan pun dah sampai KP amik aku..
huhuhu..


agak banyak r barang2 aku ritu..
skang aku nak tunjuk gambar je..
lalala~

~2 je luggage yang aku guna~
~keadaan di atas katil semasa mengemas barang~


 ~kemas ke tak cara aku melipat baju untuk disumbat dalam luggage?keh3~
~bakul kain yang sudah koyak bawahnya.stok nak buang je ni.nampak sangat rajin basuh baju.guna mesin.ngahaha~
 ~ada 2 kotak berisi buku dan alat tulis, 1 kotak besar berisi segala macam benda, 1 luggage full dengan baju kurung je, 1 luggage full dengan t-shirt je, baldi yang dipenuhi barang2 mandi yang juga diselitkan 34 hanger, 1 beg plastik yg mengandungi carpet di dalamnya~

~barang terakhir yang aku pack ari tu..hehehe~


serius. aku rindu kat bilik aku [401-06]. aku rindu kat kolej aku [Kolej Perdana]. aku rindu kat U aku [UTM]. aku rindu kat kawan2 aku [3SCJ]. aku rindu kat adeq2 angkat aku.

You May Also Like

6 7 Comments

  1. meh balik meh..teman kami2 dekat utm yg ta abis paper lg..

    ReplyDelete
  2. >>husna
    nak balik tp klu balik pn nk wtpe?keh3..

    ReplyDelete
  3. meh lar blk..xyh tnyer lar nk wtpe lau blk,ofkos lar blnje adeq2 sume mkn..ekekeke..byk btoi brg die..

    ReplyDelete
  4. ape?belanje?adeq la belanje akak..otw balik utm pun da banyak abis duit..duit tol lagi..duit minyak lagi..duit makan lagi..keh3..
    brg mmg byk..penuh 1 keta ari tuh..hehehe..

    ReplyDelete