SHOPAHOLIC --> WORKAHOLIC

salam kepada semua pembaca..
jangan rasa pelik la time2 camni aku update blog kan..
bila aku tengah bosan, macam2 pun aku boleh buat..ngahaha..
actually aku baru je pas kemas segala kain baju aku dalam wardrobe..
dari hari aku balik dari UTM hari tuh, baru hari ni aku rasa nak kemas betul2..hehehe..
actually 1 lagi luggage yang bersaiz sederhana besar tuh still penuh dengan baju aku.
bukan sengaja aku biarkan dalam luggage tuh, tapi aku terpaksa membiarkan begitu dulu..
sebab..sebab..kain baju aku da penuh dalam wardrobe yang sedia ade tuh!
and..and..ade gak segala jenis seluar [tak termasuk seluar 'kecik' tuh ok] aku susun elok2 atas katil yang empuk ni haa..
sebab dah tak de ruang aku nak sumbat dalam wardrobe tuh.
apakah maksudnya tuh???
wardrobe aku semakin mengecil ke or pakaian aku yang semakin banyak???
opkos lah sebab pakaian aku yang semakin banyak kan! 
bukan setakat banyak, melampau-lampau sampai penuh 1 wardrobe tuh ha! hohoho..

tu la..shopaholic memang gini..pantang nampak baju itu, beli..baju ini, beli..sume nak beli!
tuh belum cakap pasal beg lagi tuh!
sampai tak tau dah nak sangkut kat mana lagi beg2 tuh haa..adehh..
kasut jangan cakap la kan..sume masuk dalam kotak masing2, and kotak2 tuh sume tersusun rapi je kat tepi dinding dalam bilik aku ni haa..nak letak kat tempat letak kasut kat luar rumah tu memang tak muat la kan. huhuhu..
atas katil pulak bukan main banyak segala macam bantal, bantal love, teddy bear..hohoho..aku nak tido pun kena ejas2 dulu kedudukan mereka semua..kalau tak, memang tido kat bilik lain la aku..tak pun tido kat ruang tamu je..ngahaha..

dan aku tak sabar nak pindah ke rumah sewa sebenarnya sebab aku nak mengurangkan barang dalam bilik aku ni and opkos lah menambahkan barang di rumah sewa tersebut kan.ngahaha..
harap2 semasa dan selepas LI [latihan industri / praktikal / internship] nanti aku bukan lagi seorang shopaholic
...
..
.
tapi
...
..
.
workaholic..sila doakan yep!!! ngeh3..

oklah..sekarang sudah pukul 5:47am..so aku nak setting2 tempat tidur dulu..then after solat subuh kang baru tido..k tata sume! morning and have a nice day! ^_^

8 comments:

  1. workaholic is better than shopaholic :)

    ReplyDelete
  2. ape salah nye shopaholic hehe

    ReplyDelete
  3. ape kte still jd shopaholic but belikn brg2 n bju2 ntuk adeq kamu yg comel nih!boleh?hahaha..wardrobe ku SANGAT besaaa!!!

    ReplyDelete
  4. >>maira
    jd shopaholic bez time de duit je..hehehe..

    ReplyDelete
  5. >>ammar
    wut??belikan for u??owh..boleh aje..u juz gimme da money larh..ngahaha..
    ur wardrobe sgt besa?ape kate kte tukar wardrobe jap?ngahaha..

    ReplyDelete


up