STUDYing vs DOWNLOADing

by - November 07, 2010

serius!
aku penat study!
otak pun da penat berfikir!
sape suruh study last minute!
padan muka!
oh bukan sengaja study last minute la sengal!
banyak benda yang aku kena setelkan sebelum ni!
arghhhh!
alasan semata!
blahhhh!! 
dush2x!!

ukeh fine.
stop dulu luahan perasaan tersebut.
aku memang tengah study pun skang ni.
tapi sambil2 berfacebooking, googling and downloading.
oh cakap pasal downloading.
malam ni tiba2 mood gila download movie aku datang.
movie apa yang aku download?
oh itu tak penting untuk diberitahu.

setelah selesai download movie yang aku suka, 
aku telah dipaksa oleh seorang adeq comel [oh ini tipu!] yang bernama ammar yang menyuruh aku mendownloadkan cerita The Big Bang Theory.
katanya cerita ni best.
rum8 aku pun kata cerita ni best.
macam lawak2 bangang pun ada gak katanya.
tapi malangnya aku tak pernah tengok cerita ni.
bak kata ammar, sekarang dah season 4.
homaigosh! 
bermakna aku kena download dari season 1 until 4 la ya.

cari punya cari,
memang jumpa link nak download.
tapi malangnya tak boleh guna IDM lak.
damn di situ.
jadi aku buat keputusan download guna uTorrent je.
so inilah rupa uTorrent yang sedang mendownload sebanyak 63 files yang terdiri daripada season 1 until 3 sahaja.
~sila klik sebagai pengganti kanta pembesar~

season 4 nanti akak cari ya ammar.
so bila dah habis download semua season,
jangan lupa janji mu pada ku ya.
kalau tak, transfer tidak akan berlaku.
ngahaha..

oklah..nunyte everybody!

You May Also Like

6 7 Comments

  1. lebih pada donlod je dari study ni ? aiyak ~ nway good luck exam nanti :D

    ReplyDelete
  2. halamak kantoi!ngeh3..nk wt cmne..mood DL over dr mood stdy..keh3..
    btw tnx! ^_^

    ReplyDelete
  3. yeah,,smoge tuh dpt siap dgn pntassnyer dan pentransferan bjye sblm tuan byk blog kne LI..hahaha
    cpat2!!!

    ReplyDelete
  4. hahaha..cis kamu!!
    klu xsempat transfer, after LI t la bg jwbnye..hehehe..

    ReplyDelete