TAGGED BY AMMAR

homaigod! blog ini telah ditag oleh ammar
~ini la ammar aka adeq angkat aku yang paling sempoi + gila-gila. nasib baik tak gila je. ngahaha. maaf adeq, akak cuma ada gambar adeq yang ni je. hehehe~

Berikut adalah sesi soal jawab :

1. Nama blog dan why name tuh dipilih?
~XX+XY. XX melambangkan perempuan manakala XY melambangkan lelaki. XX+XY dipilih sebagai nama blog kerana pengunjung blog ini terdiri daripada lelaki dan perempuan.

2. Nama URL blog dan mane dtg idea tuh?
~xylenedz.blogspot.com. suka menggunakan word xylene sejak zaman matrik lagi sebab sebutannya sama dengan nama aku iaitu DZAILIN. siapa-siapa yang tak tahu lagi apa itu xylene, boleh klik [sini] ye. dz pula adalah awalan nama aku dan nama ayah aku iaitu DZailin DZulkaflie

3. Method penulisan blog anda?
~metod yang digunakan adalah bebas. macam-macam gaya ada. gaya skema ada, gaya poyo ada. gaya mutu keunggulan pun ada. ngahaha..
 
4. Perasaan anda bile tgk blog org lawa dan menarik tapi tgk blog sendiri tk lawa pun [ayat rendah diri]
~bila aku tengok blog orang lain lawa, perasaan aku menjadi begitu kagum dan berfikir bagaimana dia edit-edit segala blog dia sampai jadi lawa macam tu. jadi aku bertambah semangat untuk melawakan blog aku sendiri. ^_^

5. Bile wujudnye blog anda nieyh?
~15 Oktober 2008. baru 2 tahun. takde la tua sangat sayang aku ni. ngahaha..
 
6. Sapekah org 1st yg tahu dan jadi follower anda?
~aku pun tak ingat sape. tapi kalau aku cek widget follower tu, eppiey adalah orang pertama. tapi benarkah? huhuhu..

7. Sila tag 5 org , dan bgtahu mereka :)
~fadh
~amin
~eppiey
~eza
~aja
[aku tag budak2 kos aku yang tengah kebosanan tahap gaban. ngahaha]

2 comments:

  1. wow!!! gmbr sy! sgt comel!! lalala~

    ReplyDelete
  2. comel yep?boleh la..tp skang cm makin kurus je dr dlu?diet hape?ngeh3..

    ReplyDelete


up