TAGGED BY AYIE

1st of all, sorry sangat2 kepada ayie sebab lambat wat tag ni..ari tu bz sket..hehehe..
beikut adalah sesi soal jawab tag :


[1] 3 Names in your inbox cellphone
~Celcom no : eppy, ejat, nora
~Maxis no : along, mom, khairul ikhwan

[2] Your main ringtone?

~Celcom no : Wali Band - Baik-baik Sayang
~Maxis no : Justin Bieber ft Sean Kingston - Eenie Meenie

[3] What U did at 12 last night?
~online facebook..

[4] Who was the last person U went out with? Where?
~akak, adeq n abang ipar. keluar pergi Alam Sentral..

[5] The color of T-shirt you're wearing now?
~putih..

[6] The last thing you did?
~berbalas komen di facebook..

[7] 3 of your everyday favourite items?

~laptop
~broadband
~external hardisk

[8] The color of your bedroom
~kuning [even aku kurang menyukai warna kuning, tapi warna bilik tetap warna kuning]

[9] How much money in your wallet now?
~RM200++ [200 tu duit abang aku..aku punya yang plus2 tu je..huhu]

[10] Your favourite song?
~semua lagu yang best semua jadi favourite aku.ngahaha..

[11] What will you do next wekend?
~turun shah alam lagi kot..but still in planning..

[12] When was the last time U saw Ur Mum?
~hurmm..tengah update blog ni pun my mum ada skali ni haa..ngahaha..

[13] Where is she now?
~with me at living room..

[14] When was the last time you talked to your parents?
~just now..

[15] Who is the last person that texted U?
~kalau kat no celcom, eppy..kalau kat no maxis, akak aku..

[16] Where did U have your dinner last night?
~kat rumah je..

[17] The last suprise you got?
~banyak sangat..sampai tak tau mana satu yang last..ngahaha..

[18] Last thing U borrowed from ur friends?
~troli ainun.aku pinjam masa hari terakhir aku kat UTM untuk bawak kotak buku yang sangat berat tu.btw tnx ainun!

[19] Who is ur BF/GF or husband/wife
~hurm..aku rasa dah takde dah skang ni.serius!!!

[20] What do you feel now?
~suka.sebab masih ada banyak soalan yang perlu aku jawab.

[21] Wanna share with who?
~sharing with all bloggers out there..

[22] Who knows ur secret?
~hurm..somebody who can be trusted..

[23] They keep ur secret?
~wallahualam..hopefully they can keep it..

[24] Are you angry with someone?
~tak marah..geram je..

[25] What do you order at McD?
~selalu order 
Spicy Chicken McDeluxe and Cornetto McFlurry..

[26] The last time you felt so sad?
~tak ingat sebab sejak cuti ni takde pulak aku rasa sedih..ngahaha..

[27] What is your wish for tomorrow?
~tomorrow never dies..itu la wish aku.ngahaha..

[28] Who will U tag next?

~ammar
~rahim

0 7 Comments:

Post a Comment


up