Aku mahu topup FREE !!


Assalamualaikum semua bloggers!!!
Dah lama gila aku tak update blog ni.
Update-update je terus join contest.
Ngahaha..
Actually Miss Mimi ni tagged aku untuk join contest ni.
Mungkin dia tahu agaknya aku suka join contest.
Ngahaha..
Btw, thanks a lot Miss Mimi kerana kamu dah buat saya update blog pada hari ini.
Weeee~ ^_^

Ok. Now Humble Modest ni dah buat satu contest.
First contest katanya..
So sesiapa nak topup free, boleh la join contest ni yep!
Tarikh tutup contest : 17/1/2011
Aku nak tag 2 orang untuk join contest ni.

*Sila klik Humble Modest untuk join contest ni*

Akhir kata..Assalamualaikum semua..^_^

10 comments:

  1. haha...cm 2 ek?
    pas nie, kamo akan jd salah sorg mangsa tag saya!!!
    sbb sya jgk rjen msuk contest n GA~ HEHE, GOOD LUCK BABE~

    ReplyDelete
  2. pastu blet dpt jgn lupa share ngn ak..

    ReplyDelete
  3. >>myssmie
    tarak hal la babe! i loyke! ngahaha..

    ReplyDelete
  4. >>aming
    ape? share? sharing is caring tp bab topup no way! ngahaha..

    ReplyDelete
  5. hahaha..tnx humblemodest!
    harap2 dpt la topup free tu..ngehehe~ ^_^

    ReplyDelete
  6. thnx dear coz tag kami ^^
    da wt entry n join.hehe =D

    ReplyDelete
  7. done~
    besar punya post.. haha..

    http://miszshukeshuki.blogspot.com/2010/12/aku-mahu-topup-free.html

    ReplyDelete


up