AWARD FROM FYZA

by - December 10, 2010


1st of all, tnx to cik fyza sebab telah mengetag aku untuk award ni.
Padahal blog aku macam tak layak je dapat award ni kan.
huhuhu~

Berikut adalah sesi soal-jawab :

1. Apakah pandangan awak terhadap blog Cik bulat? (linkkan sekali).
~setelah mengintai blog beliau, ternyata blog cik bulat cantik menarik tertarik sebab blognya banyak dapat award owhhh..huhuhu~

2. Kenangan manis dalam hidup awak?
~semua yang manis merupakan kenangan manis ku~

3. Kenangan pahit dalam hidup awak?
~semua yang pahit merupakan kenangan pahit ku~

4. Adakah awak sudah berpuas hati dengan kehidupan awak sekarang?
~of course la belum..banyak lagi impian belum tercapai..huhuhu~

5. Sebutkan 3 impian dalam hidup awak yang belum tercapai lagi.
~opppsss..let it be a secret ok! ^_^ ~

6. Tag 10 orang untuk menerima award ini.
~macam biasa la..aku suka tag 7 orang je..lagi 3 tu sesiapa pun boleh ambil award ni ok! ^_^ ~

You May Also Like

8 7 Comments

  1. wow..ak tgh terharu eh..nk guling rse..thx btw..dhlaa result kuo dh td..hahaha

    ReplyDelete
  2. pandai anak mak,,shayang2 sket,,hahah~

    ReplyDelete
  3. elyn nnt malam ni dtg blog sy amik adiah taw. 8.30pm!

    ReplyDelete
  4. >>aming
    most welcome aming! ^_^

    ReplyDelete