AWARD FROM NUR ZAA

As'salam bloggers..
Hye!! Selamat pagi semua!! [Sekarang da pukul 1:45am, so pagi la kan? weee~ ^_^]
Hari ini dapat award lagi..yuhuuuuu!!!
Award kali ini khas untuk elyn dari Cik Nur Zaa..
Korang jangan pepandai plak nak curik award aku nih ok..
Kalau aku jumpa kat mana-mana blog, siap korang! Cewaaahhh..warning tak beragak kan! Ngahaha..
Gurau je la pepagi buta nih..ngehehe..
But seriously elyn dapat award ni dari Cik Nur yang kiut miut tu sebab elyn jadi follower ke-300 kat blog beliau..
Masa tengah usha-usha group blogger kat fb tadi, tiba-tiba ternampak Cik Nur post mencari yang ke-300..azam akhir tahun katanya..
So untuk memenuhi azam akhir tahun beliau, elyn pun follow la blog beliau..ngehehe..
Tak sangka pula beliau nak bagi award kan..hehehe..
Btw, thanks a lot to Cik Nur for giving me this special award..really appreciate it..^_^
So korang jangan lupa intai blog Cik Nur Zaa ni yep! ^_^

4 comments:

  1. wahh..terharu jugak la!
    hehe...btw,thanks lagi. :)

    ReplyDelete
  2. hahahaha..tnx jugak dear! ^_^

    ReplyDelete


up