Bloggers CyberGroup

As'salam semua blogger! Hye! Lama gila tak update blog ni. Takde mood mungkin. Ni pun dapat mood nak update blog dari bloggers dalam group bloggers di facebook elyn. Hari ni elyn nak story sikit pasal Bloggers CyberGroup (BC).

Bloggers CyberGroup - Nama group pun dah gempak kan. Of course la groupnya pun gempak! Ini adalah Closed Group. Jadi sesiapa yang dijemput sahaja boleh join group ni. BC diwujudkan pada 20 Disember 2010 bersamaan hari Isnin, jam 5:14am. Pencipta aka Pengerusi BC adalah Nadzmy Hamid. Dalam group ni semuanya bloggers. Banyak advantage kalau join group ni. Antaranya dapat meningkatkan traffic ke blog anda dan semestinya follower blog anda pun makin bertambah. Sesiapa yang tak join lagi group ni dan terasa ingin join, sila la add facebook saya, Dzailin Dzulkaflie. Nanti boleh la saya add anda dalam group ni. Confirm tak menyesal! Bloggers dalam group ni semuanya peramah, mesra dan sporting habis! ^_^

Elyn harap group ini akan gempak sampai bila-bila dan semoga apa yang dirancang, akan menjadi satu hari nanti. InsyaAllah..

~Bloggers support each other~


7 comments:

  1. wah.. tarikh tertubuhnye grup ni same tarikh bday kite hehee

    ReplyDelete
  2. oh really??happy belated birthday yan!!hehehe..^_^

    ReplyDelete
  3. ofkos la dijemput..huhuhu..add my fb k! :)

    ReplyDelete
  4. macam menarik jer...bole jg join...nanti sy add kat fb yer

    ReplyDelete


up