CONTEST ERTI CINTA

by - December 07, 2010



Wahh..sekian lama aku tak join contest..
Ni la baru ada peluang nak join..huhuhu..
Hari tu time blogwalking ternampak pula En Turtie ni buat contest ERTI CINTA..
Sangat menarik tajuk contest beliau sebab aku memang suka kalau bab-bab cinta ni..ngahaha..
Kalau korang nak join contest ni, boleh KLIK SINI.

Salam En Turtie..
Berdasarkan perkiraan saya, En Turtie telah menggunakan sebanyak 12 perkataan 'ADAM'.
Saya suka video ERTI CINTA kerana video ini telah berjaya membuat air mata saya menitis. Allah memberi kita cinta untuk kita kongsikan kepada orang yang kita cintai. Cinta yang dikongsi bersama itu lebih sempurna jika kita tidak berhenti mencintai Yang Maha Esa. Selain itu, background music yang digunakan bagi setiap part sangat sesuai dengan jalan cerita yang dimainkan.

Saya nak tag 2 orang untuk join contest ini:

You May Also Like

8 7 Comments

  1. hehe.thnx dear tag contest..nnti sy wt entry erk ^^

    ReplyDelete
  2. okie dokie dear eyka!
    hehehe..^_^

    ReplyDelete
  3. haha..kak ira xmen chenta2 la kak!ngehehe

    ReplyDelete
  4. akk xsuh ira men cinta2 pn la syg..
    juz join contest tu jep..
    hehehehe..

    ReplyDelete
  5. Pojie lalu sini tengok entri contest.TY sebab sudi join. ^,^V

    ReplyDelete
  6. alisya jalan2 dari contest. gud luck!

    ReplyDelete
  7. >>pojie
    most welcome!!
    hopefully i hv a best luck for this contest..ngehehe..

    ReplyDelete
  8. >>alisya
    gud luck utk kamu juge! ^_^

    ReplyDelete