HAPPY BIRTHDAY + AWAL MUHARAM

by - December 07, 2010



As'salam kepada semua pembaca..
Hari ini bertarikh 7 Disember 2010..
Hari ini merupakan birthday seseorang..Birthday siapakah?? Ehem2..Birthday tuan punya blog lah!!!! Ngahaha~
Hari ini juga merupakan Awal Muharam..
So Happy Birthday to Dzailin Dzulkaflie dan Salam Maal Hijrah kepada anda semua..


Seperti biasa, setiap kali birthday aku, kawan-kawanku tiada di sisi. Yang ada cuma family tersayang kerana birthday aku selalu time budak U dan budak sekolah cuti.
Perasaan aku ada sedih dan ada gembira.
Sedih sebab tak dapat sama-sama dengan kawan-kawan time aku happy..
Gembira sebab dorang tak akan pernah dapat mengenakan aku time birthday!!! Hoyeah! Hoyeah! Ngahaha~


Aku ingat lagi, birthday aku pernah jatuh pada Hari Raya Aidilfitri..tapi tak ingat tahun bila..
Dan sekarang birthday aku jatuh pada Awal Muharam..bermulanya tahun baru mengikut kalendar Islam..
So aku mempunyai beberapa azam untuk tahun baru ini.
Antaranya adalah :


1) Tidak melengah-lengahkan solat
2) Kurangkan mengutuk / memaki / mengumpat orang
3) Kurangkan tidak menutup aurat
4) Tidur tepat pada waktunya
5) Berfikiran lebih matang
6) Start get ready untuk Latihan Industri pada 3 Januari 2011
7) Start buat Projek Sarjana Muda 2 


Btw, terima kasih bebanyak kepada semua yang wish birthday face-to-face, kat mesej, kat facebook, dan kat blog. Siap ada yang bagi video lagi..sweetnya la haii korang yang bagi video tu..ngehehe.. 
Korang memang terbaek la! Sayang korang semua! Yang tak wish pun aku sayang juga! MuahMuah 7 kali! ^_^


video
~tnx Pok Jad!~

video
~tnx Azewas Asyraf, Kiley Shakila, Muhammad Zamri, Noraziatul Fatihah, Ridwan!~

Note : Birthday present tak dapat lagi sebab aku demand sangat jadi hadiahnya pun akan dapat lambat la..Lambat-lambat pun aku sanggup tunggu..ngahaha..

You May Also Like

12 7 Comments

  1. >>zai
    salam awal muharam kepada kamu juge! ^_^

    ReplyDelete
  2. selamat hari jadi dan selamat tahun baru..=)

    ReplyDelete
  3. salam maal hijrah & slmat ulang tahun :)..smoga hidup sntiasa drahmati ALLAH..

    ReplyDelete
  4. pe kata listkan nama i kat 5 disember tuh...hehehehe..anyway happy besday dear..salam maal hijrah...~

    ReplyDelete
  5. >>zack
    tnx dude! slmt thn baru juge! ^_^

    ReplyDelete
  6. >>ammar
    selamat selamat utk kamu juge! ^_^

    ReplyDelete
  7. >>izyan
    tnx gal! salam maal hijrah juge buat kamu! ^_^

    ReplyDelete
  8. >>apik
    salam maal hijrah juge buat anda! ^_^

    ReplyDelete
  9. >>wana
    oh bezday u on 5 dec? happy belated birthday wana! salam maal hijrah juge! ^_^

    ReplyDelete