JUARA MARI MENARI


As'salam kepada semua..
Aku baru je lepas tengok FINAL MARI MENARI dibawakan secara LIVE di Astro Ria.
4 pasangan berentap untuk masuk ke pusingan akhir, iaitu pasangan RAZIF, ARIZ, ZUL, dan FAHMI.
Tetapi selepas perform 2 jenis tarian, 2 pasangan daripada 4 pasangan tersebut akan disingkir.
2 pasangan yang tersingkir itu adalah pasangan ZUL dan FAHMI.
Manakala pasangan RAZIF dan ARIZ yang berjaya ke final, berentap antara mereka dengan Tarian Latin untuk mengungguli gelaran Juara Mari Menari.
Keputusan sepenuhnya terletak di tangan pengundi.
Aku sebenarnya dari dulu sampai sekarang memang suka pasangan RAZIF dan ARIZ ni sebab tarian dorang memang mantap.

~PASANGAN ARIZ~


Tapi aku lebih suka pasangan ARIZ sebab dorang sangat7 sweet.. ^_^
My mom suruh vote dorang tadi tapi aku tak nak sebab kredit tak cukup. [alasan! sebenarnya malas nak vote. ngahaha..shhhh..diam2!!]

~PASANGAN RAZIF~


Ok..apa-apa pun, tahniah diucapkan kepada pasangan RAZIF yang menjadi JUARA MARI MENARI!!! 
Hati aku sebak je tadi..nasib baik air mata tak meleleh..ngehehe..
Korang menari memang mantap dan korang memang layak dapat condo yang berharga lebih RM350 000 itu dan sekali gus dapat honeymoon kat BALI..syiokkkkkk gila lah!!!! huhuhuhu..
Tahniah juga kepada semua finalis Mari Menari..
Lepas ni tak de dah la aku nak mengadap TV tengok Mari Menari..sob3.. :(

2 comments:

  1. mari menari kat blog ak..:)

    ReplyDelete
  2. tak de ape yg leh wt aku menari d blog mu..
    buat tergelak ade la..
    hahahaha..

    ReplyDelete


up