KECEWA LAST-LAST GEMBIRA

As'salam kepada semua pembaca..
Hari ini aku agak lewat update blog..
Tidur kul 5 lebih, bangun pukul 11.30am..
Ngahaha..

Actually semalam after dinner kat rumah dengan henchek wan sekali, cakap-cakap pasal nak tengok wayang cerita Ngangkung.
So aku pun terus cek online movie tu ada pukul berapa.
Kat TGV ada pun pukul 11.10pm.
Masa tu jam menunjukkan pukul 10pm.
So aku pun terus naik bilik bersiap-siap nak keluar.

Then bila sampai je kat situ, tengok2 cerita Ngangkung dah full..adehh..kecewa di situ.
Yang tinggal cuma movie Lelio Pop dan Aku Tak Bodoh.
So at last kami pilih movie Aku Tak Bodoh.
Aku agak kecewa di situ sebab tak dapat tengok movie yang aku nak tengok.
Huhuhu~

Tiba-tiba henchek wan tanya "nak tengok tak movie Ngangkung malam esok?"
Jawapan aku ofkos la nak!!! Ngahaha~
So dia pun terus je la beli tiket Ngangkung untuk esok harinya sekali..
Memandangkan dia balik kerja pukul 8pm, jadi kami pilih untuk tengok movie ni pada pukul 9.50pm.
Masa nak pilih sit tu, rupa-rupanya ramai dah yang beli tiket..
Patutlah asik full je movie nih! Huhuhu~
So kami pun pilih 'Couple Sit' untuk movie Ngangkung.. Ngehehe...

But seriously aku cakap, movie Aku Tak Bodoh ni tak rugi korang tengok.
Aku tengok sampai meleleh air mata.
Satu sebab gelak and satu sebab sedih.
Kalau part lawak tu, satu hall bergegar semua gelak [ayat hiperbola di situ]
Kalau part sedih tu, satu hall senyap je hayati part tu [serius ni..wahaha]
Yang paling aku suka, ada award kat sekolah untuk Best Blogger tuh!
Haish..apsal la sekolah aku tak buat award tuh? Mana la tau kot-kot aku boleh menang ke..[ceht! ada hati nak menang! ngahaha~]
Apa-apa pun, aku bagi 5 bintang daripada 5 bintang!
Memang terbaek ah! [sebab movie ni taste aku la juga, kalau korang tak suka, itu korang punya pasal la kan..ngahaha~]

Okeyh! Malam ni nak tengok Ngangkung lak.
Mood : Kecewa [semalam tak dapat tengok Ngangkung] ---> Gembira [tengok Aku Tak Bodoh]---> Gembira [malam ni dapat tengok Ngangkung]

Tatatititutu........^_^

4 comments:

  1. wahaha.
    rini aku tgk ngangkong.
    marathon movie.
    ngee~
    tetibe kau nak tgk aku tak bodoh lak.
    klu tak best siap ko dzailin!
    ngahahaha.
    selamat menonton.
    lalala~

    ReplyDelete
  2. weh, asl ak xgelak gile2 mcm org lain ms tgk ngangkung ek??mst sbb gelak ak dah habis ms tgk aku tak bodoh..ngahaha..

    ReplyDelete
  3. haha.
    aku tak bodoh lagi best kot.
    lagi kelakar.
    hehe.
    terbaek~!

    ReplyDelete
  4. tau xpe!
    tak menyesal dow tengok cte tuh!
    ngehehe..

    ReplyDelete


up