Mimpi Ikan Emas Yang Besar

Assalamualaikum and hi semua!
Tahu tak apa makna kalau kita mimpi ikan emas yang besar?
Haa..kelmarin aku mimpi beberapa ekor ikan emas yang saiznya besar.
Semua ikan emas tersebut berada di dalam sebuah akuarium yang agak besar juga.
Dalam mimpi tersebut, akuarium tu aku la yang punya sedangkan di dunia realiti, aku takde pun akuarium. Apatah lagi nak membela ikan emas kan. Ngahaha.. 

So tadi aku google la kejap apa makna mimpi aku tu.
Saja je aku nak tahu.. Tak salah kan? Ngehehe,,
So aku dapat maksud mimpi aku dari site ini.

Mimpi melihat ikan emas - Akan muncul pengantin kaya
~Hamboihh..pengantin kaya tu.. Siapa pula la pengantin kaya yang akan muncul ni? Tak sabar nak tunggu dan tengok ni. Ngahaha..

Mimpi melihat ikan-ikan besar - Ada peningkatan kewangan
~Alhamdulillah la kalau betul kan.. Aku pun dah kurang shopping sekarang ni.. Shopping bila orang support je r sebab duit tak masuk lagi an.. Ngahaha.. Tapi aku yakin aku akan kembali shopaholic bila tibanya bulan Januari nanti..Ngahaha..

Apa-apa pun, mimpi hanyalah mainan tidur..
Tapi ada juga mimpi yang menjadi kenyataan dan memberi kita petunjuk..
Korang pernah mimpi apa-apa yang best tak? Meh kongsi kat sini meh.. Ngehehe..

14 comments:

  1. pengantin kaya....amin...kene kawin dgn org kaya..hehe

    ReplyDelete
  2. klu itu yg berlaku pd elyn, hmm..ehem2..ngahaha..

    ReplyDelete
  3. nnt jgn lupe jmput...ngeee~

    ReplyDelete
  4. nak jgk mimpi ni, n berharap jd kenyataan :D

    ReplyDelete
  5. >>fizah
    itu sudah semestinya! ngahahaha..

    ReplyDelete
  6. >>farah
    insyaAllah..satu hari t farah akn dpt mimpi ni. elyn da doakan nih..klu dpt t bgtau yep! ngahaha..

    ReplyDelete
  7. aku lak mimpi jd player malaysia mase final..siap jd pnjaring gol lg..hehe

    ReplyDelete
  8. semoga mimpi ko tu akn jd kenyataan pd ms akn dtg la yep..ngahahaha..

    ReplyDelete
  9. hrp2 la..aku ni sepak bola pon ke laut lg..hee

    ReplyDelete
  10. hahaha..tuh maknenye xde hrpn r tuh..ngahahaha..

    ReplyDelete
  11. jgn lupe belanja katek ye...hahaha....

    sy selalu mimpi air...air banjir...air bah, menakutkan.....smpai skrg fobia air sebab asyik mimpi air

    ReplyDelete
  12. insyaAllah..murah rezeki la tuh..aminnn..belanje elyn plak!! ngahaha..

    ReplyDelete
  13. mimpi sblom subuh je blh dipercayai,slpas subuh mmg syaitan r..hahaha

    ReplyDelete
  14. jap2..ak igt.
    hurmm..ak rs ak mimpi ni sebelum subuh. kire boleh percaye la ni kan?
    ngahaha..

    ReplyDelete


up