The Season of the Witch is Here

Season of the witch
As'salam kepada semua pembaca..
Season of The Witch merupakan sebuah filem yang bakal menggegarkan pawagam pada 6 Januari 2011.
Biasanya kalau Nicolas Cage yang berlakon, memang mantap ah kan!
So wajib pergi tonton filem ini nanti! Tak sabar ni! Weeee~

Elyn memang suka cerita yang berkaitan dengan witch ni.
Especially Harry Potter. Layan gila tengok cerita tu. Witch semua dengan batang penyapu je kan. Memang style ah! Ngahaha..
Tapi apa yang membuatkan elyn takut dengan witch?

Sepertimana yang kita semua sedia maklum, witch ini rupa dia sangatlah buruk seperti ini :
~Tak tahu la yang biji-biji di muka itu tahi lalat ke atau jerawat batu berwarna hitam. Ngahaha.. Hidung pula agak panjang ke bawah. Mungkin beliau selalu tarik hidungnya ke bawah. Sebab itu jadi panjang ke bawah macam itu kan. Ngahaha. Tapi bab rambut itu mungkin beliau buat teknik rebonding sebab lurus je elyn tengok and dye sekali an. Ngahaha.. Oopss..terlebih mengutuk pula. Maaf! Maaf! Ngahaha~


~Selain itu, kalau dengan witch ini, of course la elyn takut kena sihir dengan beliau kan! Huhuhu.. Dah la mengutuk rupa dia macam itu la..macam ini la.. Buatnya dia baca entri elyn ini, dia sihir pula elyn bertukar rupa jadi macam dia. OMG! OMG! Habis la aku..Huhuhu~


Tapi elyn tidak sabar untuk tonton filem Season of the Witch sebab mana la tahu kan kalau-kalau witch dalam filem ini cun dan tidak menakutkan seperti ini :

~Witch yang mempunyai kulit yang putih gebu licin dan potongan badan yang mantap. Berbeza sekali dengan first witch tadi. Ngehehe~


Ok..tamat sudah entri kali ini.. Tata! Assalamualaikum..^_^

0 7 Comments:

Post a Comment


up