15 WAYS TO KEEP RELATIONSHIP WORKING

Assalamualaikum semua..
Entri kali ini menyenaraikan 15 cara bagaimana kita nak mempertahankan hubungan kita bersama orang yang kita sayangi..
Tak kira la orang itu pakwe / makwe / suami / isteri


Berikut adalah keputusan Elyn terhadap hubungan yang sedia ada..cewahh..ngahaha..
1 - 60% love
2 - Pernah gak tipu..shhh..HAHA!
3 - Selalu..^_^
4 - Most of the time sweet sour..ngahaha..
5 - Susah nak forgive and forget ni..cuma certain things je yang boleh buat macam tu..huhuhu..
6 - Ok..tak pernah lagi kot cakap depan-depan..HAHA!
7 - Selalu cakap OK bila tak OK..maybe sebab malas nak gaduh kot..huhuhu..
8 - OMG! Mana boleh macam tu..huhuhu..
9 - Kadang-kadang betul kadang-kadang tak..ngahaha..
10 - Sometimes ada gak TERcompare..keh3..
11 - Bercerita bila diminta untuk bercerita..^_^
12 - In progress..^_^
13 - Yup!
14 - Ok yang ini susah sikit sebab dua-dua ego tinggi. Tengok la sape yang suka mengalah dulu. Ngahaha..
15 - That's really true! ^_^

8 comments:

  1. ok fine..kita clash..haha..tetibe je..:p

    ReplyDelete
  2. >>luffy
    kite clash??OMG!!HAHA!LOL!^_^

    ReplyDelete
  3. hehehehe nak buat kat sape ni eh... afgantang la.. hrhrhr

    ReplyDelete
  4. y no 15 2 sokong sgt2 tp 1 up to 14 2 sbnrnyer mcm cara to be a perfect one... tol x?? erm...

    ReplyDelete
  5. >>ain
    afgantang aje!HAHA!

    ReplyDelete
  6. >>faten
    ntah la..elyn pn xtau..HAHA!

    ReplyDelete


up