BOSAN TAPI MASIH BOLEH TERSENYUM

Assalamualaikum semua..
Hari ini aku nak cakap sumpah bosan babe!


Aktiviti aku hari ini adalah : 
~Keluar masuk toilet (sebab terlalu beku stay kat G02)
~Keluar masuk surau (baru 2 kali)
~Facebooking
~Blogging
~Google Buzz
~Dengar radio online
~Update Industrial Training System (ITS)
~Design interface K-Base System (LI punya projek)

Nampak sangat bosan kan babe?
Aku sorang-sorang je kat Menara ni..yang lain-lain semua ada kat Warehouse USJ 3..Buat kerja kat sana..Dila plak ambil MC hari ni..So tinggal la aku sorang-sorang kat sini..Kemalasan aku melampau-lampau bila aku lonely..LOL~

Tapi tak ape la..at least ada kumbang-kumbang yang menemani aku di sini..Dorang pun rajin tegur aku..Nasib baik mereka tidak sombong..^_^


Dan kepada kamu, kamu sangat la sweet..harap-harap hati saya ini masih kukuh dan tidak mudah jatuh disebabkan kamu..dan kamu la yang buat saya tersenyum di saat saya bosan pada hari ini..thank you! ^_^

4 comments:

  1. euuuwwww~!
    ko tuh mudah sangat jatuh hati ngan pakwe-pakwe.
    kukuhkan hati ko tuh.
    sian orang jauh kang.
    hahaha.

    ReplyDelete
  2. aah..scr jujurnye, ak mmg mudah jatuh hati pd org..tp ak xmudah jatuh cinta..n skang ak rs ak xcintakan sape2 lg..so xsalah la kan klu aku jatuh hati?pjg x ak mengarut?HAHA!

    ReplyDelete
  3. huhuhu~cian die bosan sorg2..amboi elyn..sng jtuh cnta erk?abesla kumbg2 kt c2..sok elyn g keje bwk ridsect tau =P

    ReplyDelete
  4. >>eyka
    elyn xsng jth cnta tp sng jth hati la..ade ubat x?haha..
    ridsect xde la yunk..keh3..

    ReplyDelete


up