HAPPY NEW YEAR 2011

Assalamualaikum semua..
Hari ini dah 1 Januari 2011..
So Elyn nak wish..... 
~Happy Birthday
~Happy Engagement
~Happy Wedding Anniversary
~Happy New Bride
Last but not least, HAPPY NEW YEAR 2011!!!!!!


So apa yang aku dah buat sepanjang tahun 2010 yang lepas?
~3 tahun study di UTM Skudai.
~3 tahun stay di Kolej Perdana, UTM.
~Ada adeq angkat di UTM. Actually tak berapa nak angkat sangat pun sebab dia dah gemok sekarang ni. KOT! Eh, apa kaitan dengan gemok plak ni! HAHA! Namanya AHMAD AMMAR ZULKIFLI. Ok. Nama ayah dia dah sama dengan nama ayah aku cuma ejaan je lain. So sesuai la jadi adeq-beradeq angkat. Ngahaha..
~Sambut Majlis Perkahwinan kakak ku pada 5 Mei 2010.
~Mempunyai TUMBLR. Sesiapa yang ade tumblr, sila follow tumblr aku cepat! Ngahaha..
~Ada Celcom Broadband. Tapi aku rasa dah nak stop guna broadband ni jap sebab mulai esok, aku stay rumah akak aku selama 6 bulan. Kat rumah dia dah ada wifi streamyx. So buat apa aku nak guna broadband lagi an. Ngahaha.. Lagipun line Celcom 3G tak kuat kat rumah dia. Huhuhu..
~Shoutbox and Mister Linky's Magical Widget lenyap! Sedih! Huhuhu..But now dah buat shoutbox baru.. So korang rajin-rajin la jerit kat situ yep! Ngehehe..
~1st time join Nuffnang mini contest, then dapat free 2 tiket tengok Premiere Screening filem Season of The Witch. Movie tu ditayangkan pada 6 Januari ni. So aku tengok awal sehari la dari korang. Ngahaha..


So apa yang aku akan buat atau nak buat pada tahun 2011 ini?
~Menjalani latihan industri di Mesiniaga Berhad, Subang Jaya bermula pada 3 Januari ini, selama 5 bulan 2 minggu.
~Akan mempunyai koleksi kasut, baju, handbag, shawl yang pelbagai. Shopaholic sungguh!
~Akan kurang berblogging dan blogwalking sebab sibuk dengan kerja. Probably!
~Akan mahir driving area Shah Alam dan Subang Jaya sebab stay dengan my sis kat Shah Alam kan. Ngahaha..


Ok. Itu je la yang terlintas di fikiran sekarang ni. Banyak lagi sebenarnya plan 2011 ni. Tapi kalau nak tulis semua, memang sampai esok pun tak habis agaknya. Ngahaha..

Ok bubbye babe & dude! ^_^

4 comments:

  1. wah banyak ye azam baru miss SB =)
    moga tercapai..

    slmt tahun baru ! hehe

    ReplyDelete
  2. azam je lebih..ntah tercapai ntah tak..ngahaha..
    Selamat Tahun Baru juge Dawia! :)

    ReplyDelete
  3. erkk..ape yg gempak???tertanya2 dibuatnye..huhuhu..

    ReplyDelete


up