If I Were the Green Hornet

by - January 17, 2011

Green Hornet

Kalau saya jadi superhero Green Hornet, apa yang saya akan buat untuk menghentikan kejahatan?


Hmmm..kalau hero filem Ong Bak hidup lagi, si Tony Jaa tu..boleh la jugak aku berganding bahu dengan dia kan...
Ceeewahhhh...macam la aku ni setanding hero Ong Bak tu kan..
Nasib baik dia dah mati..
Kalau tak mesti dia muntah berdarah baca aku punya post ni..Ngahaha..


Disebabkan hero Ong Bak dah mati, so aku nak berganding bahu dengan Bruce Lee pula.
OMG! Dah tentu la si Bruce Lee ni dah lama mati..
Lagi lama dari si Tony Jaa tu kan..
So tak dapat la aku nak berganding bahu dengan dia..huhuhu..


Kalau dah Tony Jaa dan Bruce Lee dah mati, so sekarang ni tinggal Jackie Chan menjadi pilihan hati..
Wahahahaha..Jackie Chan!!!! Please..please..please..join me to stop the crime!!!
Ceht! Macam la Jackie Chan nak layan aku kan..ngahaha..


Tak pe la..kalau semua tak nak layan aku, aku nak belajar semua Martial Arts yang ada kat dunia ni..
Macam taekwondo, silat, kung fu, karate, sumo..eh, sumo sekali? Eh, mesti la..kot-kot la penjenayah tu berbadan ala-ala orang main sumo tu kan..boleh gak aku lawan..ngahaha..poyo!!! Badan kecik comel ada hati nak lawan orang berbadan besar!!! HAHA! LOL! 


Haippp..don't judge a person by their size ok..ngahaha..
Last but not least, aku harap aku dapat lagi tiket free dari uncle nuffnang tersayang ni..hikhikhik..

You May Also Like

2 7 Comments

  1. tony jaa dah mati?nape ek?

    malas nak google..

    ReplyDelete
  2. entah..ade dgr dy mati eksiden..ade dgr dy mati kne bunuh..xtau la yg mn 1 betul..huhu..

    ReplyDelete