KEEP FALLING IN LOVE WITH YOU FOREVER

Assalamualaikum semua..
Tiba-tiba aku nak tanya korang. Ada sesiapa tak yang couple dia sekarang ni adalah couple dia masa zaman dia kecik-kecil dulu? Erkk..itu pun kalau dia dah start menggatal time kecil kan. Ngahaha.. Senang cerita macam ni la. Ada tak yang couple dia sekarang ni adalah satu-satunya couple dalam hidup dia? I mean, dia tak pernah tukar-tukar couple or ada ex. Ada tak? Kalau ada, i memang salute la you! And picture di bawah untuk korang yang kekal bersama dari dulu sampai sekarang..^_^


14 comments:

  1. ye la tuh..HAHA!eyt,ko ni ade blog ke xde??

    ReplyDelete
  2. hahaha..ak mn ada blog la.. xde msa nk wt..hoho

    ReplyDelete
  3. jap2..ko ni khairul ape?aku kenal ko ke?hooo..misteri sungguh!huhuhu..

    ReplyDelete
  4. bahaha.
    dah dok komen banyak2 baru tanye sape org.
    haha.
    macam aku tak dzai?

    ReplyDelete
  5. macam ko syaza??opkos la tak!HAHA!

    ReplyDelete
  6. aduyai..igt ko tw ak sp..wan ler..

    ReplyDelete
  7. lor..ko ke wan..aku dah agak da ko sebenarnya..tp cme nk confirmkan..btl ke ni khairul ikhwan sbb ade byk khairul ak knl..HAHA!sori dude!^_^

    ReplyDelete
  8. ye ke dh agak..ak xrse lak cm 2..haha.. len kli ko igt smpi ble2..haha

    ReplyDelete
  9. HAHA...yela2..akan ku ingat sampai mati! LOL~ ^_^

    ReplyDelete


up