LEPAKING

by - January 10, 2011

Assalamualaikum semua..
Semalam aku tidur pukul 3 pagi..
Sebab aku tengok AJL sambil menyiapkan slide presentation..huhuhu..
Ada lagi satu slide aku tak siap..
Last-last present bulan 2..ngahaha..


Semalam bantai jalan-jalan..
Penat gila dowh..
Mula-mula pergi Petaling Street, then pergi lepak kat KLCC, terjumpa plak Aril dengan dress-up yang agak poyo je aku rasa..HAHA! Lepas tu, jalan-jalan kat Uptown Shah Alam plak..
Penat seyh..aku dah sampai menguap-nguap tahap gaban dah..HAHA!


Ok la..sampai sini je cerita aku..
Korang pun bukannya nak dengar sangat cerita aku an..ngahaha..
K bye assalamualaikum..

You May Also Like

2 7 Comments

  1. phew?ARIL???oke ARIL memg VERY THE POYO OKE,kui3 ;p

    ReplyDelete
  2. yup!aril mmg poyo!hopefully dy tak bc la my blog ni.HAHA!

    ReplyDelete